Batavus Old Dutch (2)

(2) 2 Varer fundet

Tabel Liste

Tabel Liste


Til toppen

Batavus Old Dutch

Batavus Old Dutch

Batavus leverer en lang række solide klassiske cykler i lækkert design. Du finder alt fra de helt nostalgiske til dem med et sporty præg. Der er rig mulighed for at finde noget i Batavus sortiment som passer til dig og dine behov, hvad enten du har behov for bagagebærer, kurv, frontlad eller mulighed for at montere et barnesæde.
Gennemgående kommer cyklerne med høj grad af komfort.

Bedstemor cykler er gamle klassikere, som stadig er smukke og praktiske. Tager man Batavus Old Dutch finder man en cykel, der er inspireret af hollandsk stil, hvilket giver et smukt og simpelt look. Stellet er lavet i stål i et klassisk tidsløst design. Cyklen har lav indstignings højde, hvilket giver praktisk ind- og udstigning. Med en praktisk indfarvet frakkeskåner og kædeskærm får cyklen en flot fuldendt udtryk. Ligeledes er bagagebæreren indfarvet med elastikker til at holde din bagage eller indkøb på plads.
Cyklens sadel er affjedret for optimal køreoplevelse. På denne model er der fastmonteret lygter for og bag, hvor forlygten er i et nostalgisk design, samt fastmonteret Axa lås.

Batavus Old Dutch modeller

Old Dutch kommer i forskellige modeller. Du finder her Batavus Old Dutch i tre udgaver med hvert deres lille særpræg. Alle udgaverne kommer med 3 Shimano Nexus gear, som har minimalt behov for vedligeholdelse.
Batavus Old Dutch 2016 Dame kommer med rullebremser for og bag mens Batavus Old Dutch Plus 2016 Dame ligeledes kommer med rullebremser foruden et frontlad med styrlås. Vælger man Old Dutch Export 2016 Dame kommer cyklen med fodbremse bagpå og rullebremse foran.
Alle udgaver kommer i fire trendy farver: den klassiske sorte, den douglas grønne med brun sadel og håndtag samt fine cremefarvede detaljer, den krystalgrønne med cremehvide detaljer og kobberklokke samt den lyseblå med dekorative transfers på frakkeskåneren og kædeskærmen.
Med Batavus Old Dutch får du en sammensmeltning af design og funktionalitet.

Batavus Old Dutch fra HelloRider vurderes med et gennemsnit på 9,7, baseret på 6 kundeanmeldelser. Priserne på Batavus Atmos varierer fra 4.499 DKK til 5.399 DKK.