Bikehero - Kørende service i hele landet

(1) 1 Vare fundet

Tabel Liste

Tabel Liste


Til toppen

Få serviceret din cykel der hvor det passer dig

Uanset om du ønsker at få din cykel serviceret på din arbejdsplads, i sommerhuset eller på din privatadresse, så har HelloRider i samarbejde med Bikehero sørget for, at dette er blevet muligt. HelloRider sikrer i samarbejde med Bikehero et serviceniveau i topklasse

Priserne er inklusiv kørsel til alle brofaste øer i Danmark; så uanset hvor langt du bor væk, så sørger Bikehero for, at få din cykel serviceret. Du vælger selv hvor du ønsker din cykel serviceret; nemt, enkelt og ligetil.

Gør brug af dine egne reservedele

Et serviceeftersyn ved Bikehero er eksklusiv reservedele; men Bikehero benytter hellere end gerne dine egne reservedele, så har du noget liggende i gemmerne, så find det endelig frem. Er dette ikke tilfældet, så har Bikehero selvfølgelig også de vigtigste reservedele liggende i deres biler. Har du problemer med dine gear der skal justeres, måske det er dine bremser der skal ordnes, eller er det måske noget helt tredje, så har Bikehero udstyret med. Bikehero benytter kun uddannede mekanikere dette sikre, en uovertruffen service. Dette sikre din cykel er i gode hænder.

Bikehero tilbyder en række forskellige ordninger. Der er alt fra 1 serviceeftersyn til 3 serviceeftersyn. Det anbefales at det bliver gjort en gang om året. Gavekortene gælder i 1, 2 eller 3 år fra købsdato. Gavekortet indeholder eftersyn af din cykel eller elcykel og gøres når det passer dig. Så forkæl din cykel med et serviceeftersyn fra Bikehero.

Kontakt vores kundeservice i dag

Ingen opgave er altså for stor eller for lille, når Bikeheros personale skal servicere en cykel for dig. Har du spørgsmål til Bikehero, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice; de sidder klar til at hjælpe dig, enten via chat, mail eller på telefonen.