Blog

FAQ elcykler

Der kan være mange spørgsmål, som dukker op, når emnet falder på de populære elcykler. Vi har derfor samlet de 12 oftest stillede spørgsmål samt svarene dertil.

Læs mere
cykling om efteråret

Efteråret har for alvor taget sit indtog på det danske vejr. Vi danskere elsker at cykle, også selvom det er blevet køligere udenfor. Det våde og ustadige efterårsvejr kræver dog, at vi passer ekstra godt på vores tohjulede venner, så de kan bringe os sikkert frem til foråret.

Læs mere

elcykel motor

Det er utrolig vigtigt at have motorens placering med i sine overvejelser, når man skal vælge sin nye elcykel. Du kan vælge mellem tre placeringer af motor på en elcykel: forhjuls-, baghjuls- og centermotor. Placeringen af motoren har en stor indvirkning på cyklens balance samt assistance. Læs med og bliv klogere.

Læs mere

udregn cykelstørrelse

Når man skal ud og investere i en ny elcykel eller cykel, så er det uhyre vigtigt at finde én, der passer rigtigt i størrelsen. Den rette cykelstørrelse sikrer, at din cykel er komfortabel at cykle på samt sikker at færdes på i trafikken. Viktor, mekaniker hos HelloRider, forklarer i denne video, hvordan du beregner din ideelle stelstørrelse og derved din rette cykelstørrelse.

Læs mere
rengoer racercykel

Rengøring af sin racercykel er ikke ligefrem en underholdende aktivitet. Det er dog uhyre vigtigt for cyklens ydeevne, at den bliver rengjort regelmæssigt. Din racercykel bliver nemlig udsat for lidt af hvert, når du har den med ude på landevejene. Ved jævnlig rengøring og vedligeholdelse af din racercykel er du med til at bevare og forlænge den gode køreoplevelse.

Læs mere

sundhedsgevinster ved elcykler

Elcykler har for alvor gjort sit indtog i vores danske cykelsamfund! Den motoriserede jernhest har væsentlige miljømæssige fordele men bidrager i særdeleshed også positivt til din sundhedsmæssige tilstand. Overvejer du en elcykel? I så fald giver vi dig her en ide om, hvilke sundhedsgevinster du kan forvente ved at skifte bilen ud med en elcykel.

Læs mere
vedligehold din elcykel

En elektrisk cykel er et værdifuldt eje for mange mennesker, og cykelglæden skal gerne vare så længe som muligt. Vi har sammensat et par nyttige tips til, hvordan du bedst vedligeholder din elcykel, så den kan få et langt og godt liv.

Læs mere
cykling og lykkefoelse

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi danskere er et lykkeligt folkefærd. Det er meget muligt, at vores store kærlighed til den tohjulede ligger til grund for dette. Cykling har nemlig en positiv indvirkning på din krops sundhed, både fysisk og psykisk.

Læs mere
Biomega cykler

Vi har for længst sagt farvel til de dage, hvor en cykel bare er en cykel. Design og livsstilcykler er i højere grad blevet en essentiel del af vores personlige udtryk, specielt i bybilledet. Et cykelmærke der formår at kombinere effektiv og stilfuld pendling i byens miljø er danske Biomega, som fra denne uge er blevet en del af sortimentet hos HelloRider.

Læs mere
Kalorieforbrænding ved cykling

I Danmark cykler 48% af populationen flere gange om ugen, hvilket gør Danmark til cykelland nummer to, kun overgået af Holland på førstepladsen. Cyklen er det mest foretrukne transportmiddel til at komme fra A til B. Udover at cyklen er utrolig praktisk, så forbrænder du også en del kalorier på en cykeltur.

Læs mere