Blog

Kalorieforbrænding ved cykling

I Danmark cykler 48% af populationen flere gange om ugen, hvilket gør Danmark til cykelland nummer to, kun overgået af Holland på førstepladsen. Cyklen er det mest foretrukne transportmiddel til at komme fra A til B. Udover at cyklen er utrolig praktisk, så forbrænder du også en del kalorier på en cykeltur.

Læs mere
Facts om elcykler

Elcykler har de seneste år vundet mere indpas hos danskerne. Udover at give en bedre bæredygtig mobilitet, så er elcyklen faktisk også et hurtigere transportmiddel sammenlignet med bil og offentlig transport. Vi har samlet seks facts om elcykler, som du måske ikke allerede vidste.

Læs mere

Elcykler og regnvejr

Det hører desværre til den danske sommer, at regnvejr kan forekomme. En smule regn burde dog ikke forhindrer dig i at komme ud på en cykeltur på din elcykel. Din elcykel kan nemlig godt tåle det danske ”sommervejr”. Der er dog et par vigtige forholdsregler, som er vigtige at følge, når det kommer til elcykel batteri og regnvejr.

Læs mere

Gode raad om ladcykler

En ladcykel er både hyggelig og praktisk, når det kommer til at transportere familien eller bæreposerne fra A til B. Derudover er ladcyklen også et miljøvenligt alternativ til bilen. Vi kommer her med et par gode råd om ladcyklen

Læs mere

Tour de France facts

Hvert år, tre uger i juli, sidder cykelentusiaster verden over trofast foran TV’et, når verdens hårdeste cykelløb kører over skærmen. Dette års Tour de France er den 104. udgave, og i den anledning har vi samlet 20 interessante facts om Touren til dig!

Læs mere

Oplad elcykel batteri

Har du helt styr på, hvordan og hvornår din elcykels batteri skal oplades? Hvis ikke, så har vi lavet en kort guide til, hvordan du skal gøre, samt hvad der er vigtigt at have in mente, når det kommer til opladning og afladning af din elcykels batteri.

Læs mere

Cykelruter i Danmark

Danmark er et yndigt land at udforske på cykel. Selvom vi ikke kan prale af at have udfordrende bjergruter, så findes der stadig en hel del smukke cykelruter rundt om i landet. Vi har samlet et par stykker af dem, så du kan udforske Danmark på cykel - fra nord til syd og øst til vest.

Læs mere

HelloRider

Det er med stor glæde, at vi i dag kan annoncere, at smartcykler.dk skifter navn til HelloRider. Det vil sige, at fra og med d. 28. juni 2017 hedder vi HelloRider.

Læs mere

Gode grunde til at cykle

Cykling er en effektiv måde at holde sig sund og slank på, og i modsætning til løb, så skåner det også dine led. Derudover kan alle være med, ung som gammel. Vi giver dig her 10 gode grunde til, hvorfor du skal springe op på jernhesten og komme ud på landevejene.

Læs mere

Køb af elcykel

Elcykler er mere populære end nogensinde! Den stigende popularitet tyder på, at elcyklen ikke længere anses som et transportmiddel forbeholdt de ældre mennesker, men også det yngre publikum er begyndt at vise stor interesse! Elcyklen er altså blevet et populært alternativ til bil nr. 2 og offentlig transport.

Læs mere