Blog

hurtig elcykel

Elcyklerne har efterhånden vundet indpas på de danske cykelstier, og de fleste, som kører rundt på en almindelig “havelåge” har prøvet at kigge misundeligt efter de cyklister, som overhaler dem uden sved på panden.

Læs mere

retrocykler

Der kan ligge meget salt på veje og cykelstier, som øger risikoen for at cyklen ruster. Når vinteren for alvor rammer, og sneen daler, er det derfor en særdeles god ide at vaske din cykel. Bruger du din cykel hver dag i vinterhalvåret, kan du med fordel vaske din cykel med sæbevand cirka en gang om ugen, men brug ikke for meget vand og sørg for at tørre grundigt. Du kan også bruge polish, som hjælper til med at afvise skidt og snavs på din vintercykel.

Læs mere

retrocykler

Måske har du også lagt mærke til hvordan retrocykler og vintagecykler bliver mere og synlige på de danske cykelstier? Der er i disse år en stigende interesse for cykler med et antikt udseende, men hvordan er det gået til, at vi er blevet så vilde med disse retrocykler og vintagecykler? Hvis vi tager et kig væk fra cykelbranchen, er det tydeligt, at retro og vintage også hitter når det kommer til vores køb af tøj og møbler.

Læs mere
2018-12-14

Q&A - BMC

Black Friday HelloRider

BMC er en Schweizisk cykelproducent med base i byen Grenchen. BMC er en forkortelse af Bicycle Manufacturing Company. BMC designer, producerer og distribuerer racercykler, mountainbikes og citybikes til et stort marked over hele verden.

Læs mere

Sikker cykling

Vinteren er allerede ivrig efter at gøre sin entré. Den seneste stykke tid har vi allerede haft flere dage med frost, og der vil højst sandsynligt være flere på vej. Hos HelloRider giver vi dig her fem tips til sikker færden gennem vinteren

Læs mere

Black Friday HelloRider

Der findes en række forskellige Kildemoes elcykler som både er gode for miljøet, sundheden og motionen. Kildemoes City Urban Egoing, Kildemoes Street og Kildemoes City Retro er cykler med fokus på kombinationen fart og komfort, perfekte til den miljøbevidste cyklist som cykler dagligt i byområder.

Læs mere

Black Friday HelloRider

Er du svær at imponere? Eller bare kræsen når det kommer til kvalitet og gode priser? Så tag et kig på vores Black Friday deals!

Læs mere

foedselsdag

Hos HelloRider fastholder vi festhumøret og det gør vi på den måde at fra mandag d. 9. til søndag d. 15 juli tilbyder vi dig 10% EKSTRA rabat på hele sortimentet! Dette gælder naturligvis også vedrørende allerede i forvejen nedsatte produkter og modeller.

Læs mere

Cykellygter

I vintersæsonen er det for alvor vigtigt, at være synlig på cyklen. Bruger du cyklen til at pendle, så vil du regelmæssigt opleve at skulle køre når det er mørkt. Det samme gør sig gældende for børnene når de skal til og fra skole.

Læs mere
Cyber Monday

Mandagen efter Black Friday kaldes for Cyber Monday – dagen som mest af alt handler om ekstra skarpe rabatter og ekslusive tilbud. Ligesom Black Friday har Cyber Monday amerikansk afstamning. HelloRider har selvfølgelig valgt at fejre Cyber Monday på behøring vis.

Læs mere