Blog

foedselsdag

Hos HelloRider fastholder vi festhumøret og det gør vi på den måde at fra mandag d. 9. til søndag d. 15 juli tilbyder vi dig 10% EKSTRA rabat på hele sortimentet! Dette gælder naturligvis også vedrørende allerede i forvejen nedsatte produkter og modeller.

Læs mere

Cykellygter

I vintersæsonen er det for alvor vigtigt, at være synlig på cyklen. Bruger du cyklen til at pendle, så vil du regelmæssigt opleve at skulle køre når det er mørkt. Det samme gør sig gældende for børnene når de skal til og fra skole.

Læs mere
Cyber Monday

Mandagen efter Black Friday kaldes for Cyber Monday – dagen som mest af alt handler om ekstra skarpe rabatter og ekslusive tilbud. Ligesom Black Friday har Cyber Monday amerikansk afstamning. HelloRider har selvfølgelig valgt at fejre Cyber Monday på behøring vis.

Læs mere

Black Friday HelloRider

Black Friday – dagen hvor vi alle går i sort. Hos HelloRider skydes Black Friday i gang d. 24 november kl. 00:00. Vi har udvalgt 24 vanvittige deals med skarpe rabatter på både elcykler, cykler og sportscykler. Spar tusindvis af kroner!

Læs mere
FAQ elcykler

Der kan være mange spørgsmål, som dukker op, når emnet falder på de populære elcykler. Vi har derfor samlet de 12 oftest stillede spørgsmål samt svarene dertil.

Læs mere
cykling om efteråret

Efteråret har for alvor taget sit indtog på det danske vejr. Vi danskere elsker at cykle, også selvom det er blevet køligere udenfor. Det våde og ustadige efterårsvejr kræver dog, at vi passer ekstra godt på vores tohjulede venner, så de kan bringe os sikkert frem til foråret.

Læs mere

elcykel motor

Det er utrolig vigtigt at have motorens placering med i sine overvejelser, når man skal vælge sin nye elcykel. Du kan vælge mellem tre placeringer af motor på en elcykel: forhjuls-, baghjuls- og centermotor. Placeringen af motoren har en stor indvirkning på cyklens balance samt assistance. Læs med og bliv klogere.

Læs mere

udregn cykelstørrelse

Når man skal ud og investere i en ny elcykel eller cykel, så er det uhyre vigtigt at finde én, der passer rigtigt i størrelsen. Den rette cykelstørrelse sikrer, at din cykel er komfortabel at cykle på samt sikker at færdes på i trafikken. Viktor, mekaniker hos HelloRider, forklarer i denne video, hvordan du beregner din ideelle stelstørrelse og derved din rette cykelstørrelse.

Læs mere
rengoer racercykel

Rengøring af sin racercykel er ikke ligefrem en underholdende aktivitet. Det er dog uhyre vigtigt for cyklens ydeevne, at den bliver rengjort regelmæssigt. Din racercykel bliver nemlig udsat for lidt af hvert, når du har den med ude på landevejene. Ved jævnlig rengøring og vedligeholdelse af din racercykel er du med til at bevare og forlænge den gode køreoplevelse.

Læs mere

sundhedsgevinster ved elcykler

Elcykler har for alvor gjort sit indtog i vores danske cykelsamfund! Den motoriserede jernhest har væsentlige miljømæssige fordele men bidrager i særdeleshed også positivt til din sundhedsmæssige tilstand. Overvejer du en elcykel? I så fald giver vi dig her en ide om, hvilke sundhedsgevinster du kan forvente ved at skifte bilen ud med en elcykel.

Læs mere