Blog

Brinckers elcykel

Det er utrolig vigtigt at have motorens placering med i sine overvejelser, når man skal vælge sin nye elcykel. Du kan vælge mellem tre placeringer af motor på en elcykel: forhjuls-, baghjuls- og centermotor. Placeringen af motoren har en stor indvirkning på cyklens balance samt assistance. Læs med og bliv klogere.

Læs mere

Når man skal ud og investere i en ny elcykel eller cykel, så er det uhyre vigtigt at finde én, der passer rigtigt i størrelsen. Den rette cykelstørrelse sikrer, at din cykel er komfortabel at cykle på samt sikker at færdes på i trafikken. Viktor, mekaniker hos HelloRider, forklarer i denne video, hvordan du beregner din ideelle stelstørrelse og derved din rette cykelstørrelse.

Læs mere
rengoering af racercykel

Rengøring af sin racercykel er ikke ligefrem en underholdende aktivitet. Det er dog uhyre vigtigt for cyklens ydeevne, at den bliver rengjort regelmæssigt. Din racercykel bliver nemlig udsat for lidt af hvert, når du har den med ude på landevejene. Ved jævnlig rengøring og vedligeholdelse af din racercykel er du med til at bevare og forlænge den gode køreoplevelse.

Læs mere

sundhedsgevinster ved elcykler

Elcykler har for alvor gjort sit indtog i vores danske cykelsamfund! Den motoriserede jernhest har væsentlige miljømæssige fordele men bidrager i særdeleshed også positivt til din sundhedsmæssige tilstand. Overvejer du en elcykel? I så fald giver vi dig her en ide om, hvilke sundhedsgevinster du kan forvente ved at skifte bilen ud med en elcykel.

Læs mere
onderhoud elektrische fiets

En elektrisk cykel er et værdifuldt eje for mange mennesker, og cykelglæden skal gerne vare så længe som muligt. Vi har sammensat et par nyttige tips til, hvordan du bedst vedligeholder din elcykel, så den kan få et langt og godt liv.

Læs mere
Fietsen maakt gelukkiger

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi danskere er et lykkeligt folkefærd. Det er meget muligt, at vores store kærlighed til den tohjulede ligger til grund for dette. Cykling har nemlig en positiv indvirkning på din krops sundhed, både fysisk og psykisk.

Læs mere
Biomega

Vi har for længst sagt farvel til de dage, hvor en cykel bare er en cykel. Design og livsstilcykler er i højere grad blevet en essentiel del af vores personlige udtryk, specielt i bybilledet. Et cykelmærke der formår at kombinere effektiv og stilfuld pendling i byens miljø er danske Biomega, som fra denne uge er blevet en del af sortimentet hos HelloRider.

Læs mere
Kalorieforbrænding ved cykling

I Danmark cykler 48% af populationen flere gange om ugen, hvilket gør Danmark til cykelland nummer to, kun overgået af Holland på førstepladsen. Cyklen er det mest foretrukne transportmiddel til at komme fra A til B. Udover at cyklen er utrolig praktisk, så forbrænder du også en del kalorier på en cykeltur.

Læs mere
Facts om elcykler

Elcykler har de seneste år vundet mere indpas hos danskerne. Udover at give en bedre bæredygtig mobilitet, så er elcyklen faktisk også et hurtigere transportmiddel sammenlignet med bil og offentlig transport. Vi har samlet seks facts om elcykler, som du måske ikke allerede vidste.

Læs mere

Elcykler og regnvejr

Det hører desværre til den danske sommer, at regnvejr kan forekomme. En smule regn burde dog ikke forhindrer dig i at komme ud på en cykeltur på din elcykel. Din elcykel kan nemlig godt tåle det danske ”sommervejr”. Der er dog et par vigtige forholdsregler, som er vigtige at følge, når det kommer til elcykel batteri og regnvejr.

Læs mere