Biomega cykler

Vi har for længst sagt farvel til de dage, hvor en cykel bare er en cykel. Design og livsstilcykler er i højere grad blevet en essentiel del af vores personlige udtryk, specielt i bybilledet. Det har blandt andet ført til, at vi i dag oftere køber cykler med hjertet fremfor fornuften.

Et cykelmærke der formår at kombinere effektiv og stilfuld pendling i byens miljø er danske Biomega, som fra denne uge er blevet en del af sortimentet hos HelloRider.

Hvem er Biomega?

Biomega blev grundlagt af industriel designer Jens Martin Skibsted i 1998. Biomega har en klar vision: de tror på ren og effektiv mobilitet i byerne. På bare få år er Biomega blevet lidt af et dansk designikon indenfor cykler. Deres cykler er ofte kendetegnet ved innovative detaljer og speciel geometri, hvor inspirationen til cyklerne bliver hentet i det karakteristiske nordiske design.

Designfilosofien bag cyklerne fra Biomega lyder på, at cyklerne skal være af høj kvalitet, have et spetakulært design og være teknologisk nyskabende. Dette afspejles tydeligt i cyklerne, der alle er helt unikke i deres udtryk. Som en tilføjelse til det rene og simple design har Biomega inkorporet remtræk på deres cykler, hvilket gør dem næsten vedligeholdelsesfrie. Med en cykel fra Biomega behøver du derfor ikke længere bekymre dig om olie på fingre eller bukseben.

Specialdesignet elcykel fra Biomega

Den nyskabende teknologi kombineret med unikt design har lagt til grund for Biomegas specialdesignet elcykel: OKO. Elcyklen skiller sig ud fra mængden ved at have motoren placeret inde i stellet. Biomegas OKO elcykel ligner derfor mere en normal cykel end den typiske elcykel.

Elcyklen er bygget i kulfiber, hvilket gør den perfekt egnet til den travle urbane livsstil. Den har ligeledes remtræk, som er tilfældet ved alle cykler fra Biomega. Dertil kommer den meget lave vægt, hvilket gør elcyklen til en af de letteste på markedet. En cykel fra Biomega vil sørge for, at du til hver en tid ankommer til arbejdet, mødet eller studiet med stil.