Black Friday hos hellorider!

Black Friday hos hellorider!

Black Friday – dagen hvor vi alle går i sort. Hos Hellorider skydes Black Friday i gang d. 24 november kl. 00:00. Black Friday er den absolut største tilbudsdag som har amerikansk afstamning. I USA afholdes det altid dagen efter Thanksgiving, hvor hysteriske amerikanere stormer butikkerne i kampen om at opnå de mest ultimative rabatter. Den store success skyldes de vanvittige tilbud, som både butikker og webshops stiller til rådighed. Derudover ligger Black Friday tæt op ad julen, hvorfor dagen også markerer starten på den store julehandel.

Black Friday i Danmark

Selvom Black Friday er et forholdsvist nyt fænomen i Danmark, så er dagen efterhånden blevet ret populær blandt danskerne. En stor del af de danske webshops afholdte Black Friday for første gang i 2013. Sidenhen har flere store spillere meldt sig ind i kampen. Dette har ligeså gjort, at ”den sorte fredag” er blevet mere almen kendt i Danmark, hvilket også ses på populariteten, som blot stiger og stiger for hvert år.

Hellorider hopper selvfølgelig med på bølgen og går helt i sort fredag d. 24 november. Vi har udvalgt 24 vanvittige deals med skarpe rabatter på både elcykler, cykler og sportscykler. Du har altså mulighed for at spare tusindvis af kroner! Tilbuddene er kun gældende i 24 timer. Vi forventer selvfølgelig ikke, at du ligger parat foran vores butikker i flere timer forinden. Vi har derfor valgt, at vores 24 vanvittige Black Friday deals både gælder i vores landsdækkende testcentre såvel som online. Husk dog på, at tilbuddene gælder efter ”først-til-mølle” princippet.

Et udpluk af nogle af vores vilde Black Friday tilbud:

Brinckers Bretagne M8

Brinckers Bretagne M8 kommer med en kraftig centermotor, hvilket giver dig en naturlig og behagelig køreoplevelse. Derudover giver de 8 indvendige Shimano Nexus dig en ultimativ fremdrift.

Victesse Magnum

Victesse Magnum leveres med en forhjulsmotor af højeste kvalitet. Motoren hjælper dig op til en hastighed på 25 km/t. Elcyklen har i alt 3 gear, hvilket gør det nemt og hurtigt at komme igennem byens veje og bakker.

Ebsen Fanø El

Ebsen Fanø El er fremstillet i et smart og stærkt aluminiumsstel. Elcyklen kommer med 7 indvendige gear, så du nemt kan indstille niveauet efter behov. Derudover har elcyklen en stærk forhjulsmotor.

Find os på Facebook

Sammenlign produkter