Black Friday HelloRider

Årets bedste tilbud på cykler!

Uanset din indstilling til dette amerikanske fænomen, har HelloRider et godt tilbud til dig på Black Friday! Vi elsker cykler og vores fornemste opgave er derfor, at sælge dig den cykel du drømmer om, til en super skarp pris. En Black Friday cykel er lige noget from dig der elsker høj kvalitet, kombineret med budgetvenlige priser. Uanset om du leder efter en gave til dig selv, eller til en du holder særligt af, så har HelloRider en cykel der passer på både design, budget og kvalitet! Se vores tilbud online eller i en af vores landsdækkende butikker.

Black Friday skydes i gang natten til fredag d. 23. november kl. 00:01, men du behøver hverken forlade matriklen, eller at sove ude i novemberkulden foran vores butikker, for at få de bedste deals hos HelloRider! Vi har samlet alle vores Black Friday tilbud i vores webshop så du nemt, sikkert og stressfrit kan finde det bedste cykeltilbud, til den helt rigtige pris.

Som Danmarks største elcykelspecialist har vi selvfølgelig Danmarks skarpeste Black Friday tilbud på elcykler! Undgå at sove ude i kulden foran butikken for at få de bedste tilbud på kvalitetscykler, men tag i stedet en tur forbi vores varme webshop! Her findes du alle de deals du kunne ønske dig, og hvem ved, måske ligger der en julegaveide og venter til den far, mor, søster eller bror som ellers har det hele. Vi holder nemlig Black Friday både online og offline!

Black Friday i Danmark

Gør den du elsker glad med et miljøbevidst, parkeringsvenligt og ikke mindst lynhurtigt transportmiddel: En elcykel fra HelloRider! Selvom Black Friday er et forholdsvist nyt fænomen i Danmark, så er dagen efterhånden blevet ret populær blandt danskerne. En stor del af de danske webshops afholdte Black Friday for første gang i 2013. Sidenhen har danskerne fået øjnene op for muligheden for at score et fantastisk tilbud inden jul!

HelloRider har store rabatter på både elcykler, mountainbikes og sportscykler. Du har derfor mulighed for at spare tusindvis af kroner! Da din og andres sikkerhed er vigtig for os, forventer vi selvfølgelig ikke, at du ligger parat foran vores butikker i flere timer forinden, bare for at blive presset bag i køen når butikken endelig slår dørene op. Vi har derfor valgt, at vores vanvittige Black Friday deals både gælder i vores landsdækkende testcentre og butikker såvel som online. Husk dog på, tilbuddene gælder efter ”først-til-mølle” princippet.

Se alle Black Friday deals her