Black Friday HelloRider

Kildemoes elcykler er vejen frem!

Mærket Kildemoes blev grundlagt i Odense i 1942 af grundlægger Børge Kildemoes. Siden da er Kildemoes er kendt for kompromisløs kvalitet, et stilrent danske design og slidstærke komponenter. En cykel fra Kildemoes er derfor til at stole på i alt slags vejr! Dette som gør Kildemoes cyklen til en sikker favorit i Danmarks skiftende klima. Med forbrugernes komfort og køreglæde i absolut fokus, har Kildemoes skabt en cykel med personlighed.

Kildemoes har cykler til alle!

Ligesom andre cykelproducenter har Kildemoes et stort sortiment af elcykler. Denne nye generation af cykler gør livet både lettere og sjovere, lige som Kildemoes ønsker det skal være. Med en Kildemoes elcykel er det nemt at komme igennem byen, uden at gå på kompromis med komforten.

Der findes en række forskellige Kildemoes elcykler som både er gode for miljøet, sundheden og motionen. Kildemoes City Urban Egoing, Kildemoes Street og Kildemoes City Retro er cykler med fokus på kombinationen fart og komfort, perfekte til den miljøbevidste cyklist som cykler dagligt i byområder. Kildemoes Logic Flow, Kildemoes Urban Graceful og Kildemoes Street Flow besidder alle de egenskaber som en god dansk cykel skal indeholde. Et robust design, en komfortabel siddestilling, gode bremser og et stilrent design.

Kildemoes har desuden fokuseret på at producere gode cykler til børn og unge. Derfor findes der et enormt udvalg af Kildemoes børnecykler til børn i alle aldre. Kildemoes cykler til børn findes i alle kategorier både mountainbikes, citybikes og endda walkbikes til de allermindste.

Kom hurtigt og sikker frem, hver gang.

Som en af Danmarks ældste cykelproducenter er Kildemoes ikonisk og stærkt associeret med dansk kvalitet og design. Se det store udvalg af Kildemoes cykler hos HelloRider og få netop den Kildemoes cykel du drømmer om til en super skarp pris! Vi har netop udvidet vores Kildemoes cykel sortiment, så der nu er meget mere at vælge imellem! En Kildemoes cykel er ikke blot en cykel, den er en del af dig.