Damecykler: Hvilken passer dig bedst?

Damecykler: Hvilken passer dig bedst?

Hvilke damecykel passer dig?

Det er kvindernes internationale kampdag, og vi ønsker alle kvinder medvind på cykelstien! I den anledning har vi her på siden fremhævet vores stærkeste sortiment af damecykler, så du kan vælge hvilke der skal få dig frem i livet. Hos hellorider kan du vælge imellem blandt andet dame citybikes, mountainbikes, racercykler eller elcykler. Nedenfor kan du læse om de forskellige typer af damecykler og se vores mest populære i hver kategori, så kan du vælge den, som passer til dine behov.

Dame elcykler

Cykler du længere turer eller har du svært ved at komme op på cyklen om morgenen? Så passer en dame elcykel perfekt til dig! Vi har Danmarks største udvalg af dame elcykler og altid en der dækker dine behov.

Nedenfor kan du se vores mest populære damecykler indenfor denne kategori:

Kildemoes City elCortina e u4 transportBrinckers Granville M8

Kildemoes City El Cortina E U4 Transport Dame Brinckers Granville M8

Dame Citybikes

En dame citybike er den perfekte cykel til pendling i hverdagen eller kortere cykelturer! Denne type damecykel passer derfor bedst til daglig transport, og er designet til at give den bedste form for komfort.

Nedenfor kan du se vores mest populære damecykler indenfor denne kategori:

Kildemoes Urban GracefulCortina U1 N3EBS Street Urban NX7

Kildemoes Urban Graceful Cortina U1 N3 EBS Street Urban

Dame mountainbikes

I Danmark er der rig mulighed for at finde steder som indbyder til mountainbike kørsel. Så er du til frisk natur og kørsel i skove, så er det på tide at skaffe dig en dame mountainbike! Det kan være svært at finde den mountainbike, som passer specifikt til dig og dine behov, så tøv ikke med at kontakte vores eksperter online eller i en af vores butikker!

Nedenfor kan du se vores mest populære damecykler indenfor denne kategori:

Cube Sting WSCube Aim SL 29Cube Access WS

Cube Sting WS Cube Aim SL 29 Cube Access WS

Mountainbikes til Damer

Dame Racercykel

Ønsker du fart på landevejen og cykelstierne? Så passer en dame racercykel perfekt til dig! Uanset om du allerede er pro eller lige er begyndt at cykle har vi en racercykel der passer dig dig. Når man vælger en racercykel er der mange ting man skal tænke på, for eksempel lethed, størrelse og gear. Hvis du er i tvivl om hvilke racercykel som dækker dine behov, er du altid velkommen til at tage en snak med vores eksperter i butik eller online!

Nedenfor kan du se vores mest populære damecykler indenfor denne kategori:

Cube Axial WSBianchi Dama Bianca Via NironeSensa Emilia Comp

Cube Axial WS Bianchi Dama Bianci Via Nirone Sensa Emilia Comp

Find os på Facebook

Sammenlign produkter