Vores butikker

Danmarks største elcykelspecialist
Altid laveste pris
Landsdækkende service og garanti
Hele 3 rigtige butikker

type
butik
dato

Kom og få en gratis prøvetur i en af vores butikker

  • Planlæg dit besøg når det passer dig
  • Vores eksperter står klar til at hjælpe dig
  • Et stort udvalg er tilgængeligt i alle butikker
  • Prøv forskellige mærker (og motorsystemer)

Hvilken type cykel vil du gerne prøvekøre?

Vælg nedenfor den type cyklel, som du gerne vil prøve i vores butik.Bemærk: Den ønskede model / farve / størrelse er muligvis ikke altid tilgængelig i testcentret på testtidspunktet. Det er derimod altid muligt at teste en sammenlignelig model.Cykler og elcykler til alle

I vores fysiske Hellorider butikker finde du cykler og elcykler fra mærker som Cube, Kildemoes, Bianchi, Stromer, HNF Nicolai, Brinckers og mange flere. I butikken står cyklerne i forskellige kategorier så det er nemt at overskue det store udvalg. I alle vores butikker finder du en udendørs testbane, hvor du kan prøve vores cykler og elcykler, imens du får råd og vejledning fra vores cykeleksperter. Find præcis den cykel som føles bedst for dig, og få den leveret samlet og klar lige til døren.

Kom og besøg os!

Vil du gerne prøve din favoritcykel før du køber den? Eller foretrækker du at kigge lidt rundt i vores udvalg? Har du valgt en dejlig cykel, Eller leder du efter ærlig og personlig rådgivning? Så kom og besøg en af vores butikker! Vi hjælper dig med at finde den perfekte cykel eller elcykel og hjæler dig med at bestille den hjem til dig. Levering og montering er selvfølgelig gratis.

Sammenlign produkter