fietsenwinkel


Hvilken citybike passer til mig?

Det er generelt ikke let at finde rundt i udvalget af bycykler og citybikes. For at have mange års glæde af din citybike, er det vigtigt, at du først stiller dig selv et par spørgsmål, inden du foretager køb. Med vores købsguide vil du se et udvalg af modeller, der passer præcist til dig og dine behov. Baseret på et par korte spørgsmål, sammensætter vi et udvalg af klassiske citybikes til dig, så du hurtigt og nemt kan bestemme dig for, hvilken citybike du skal bruge. Det er super nemt!

Hvem er du? Og hvad er dine præferencer?

I testen besvarer du et par korte spørgsmål om dig selv, så vi lærer dig lidt bedre at kende. Baseret på dine præferencer og ønsker kan vi hurtigt vise et antal modeller, der passer dig godt. Du kan derefter fortsætte med at søge selv, f.eks. efter dit yndlingsmærke eller geargruppe. Og bare rolig: du behøver ikke at tilmelde dig noget som helt, for at prøve vores guide!Sådan gør du:

1. Start guiden

2. Besvar et par korte spørgsmål

3. Se dit udvalg af citybikes
Vælg mellem hundredvis af cykler på mindre end 3 minutter

Super praktisk, og du er ikke bundet til noget!
Hvordan vælger jeg den rigtige cykel til mig?

Stil dig selv et simpelt spørgsmål:

Hvilken type cyklist er jeg?

Cykler du hovedsageligt for at holde dig i form, eller nyder du at tage smukke, lange cykelture? Hvis dette er tidfældet er det vigtigt, at din cykel er behagelig at køre på. Skal du derimod bruge din cykel til at cykle til og fra arbejde på, eller for at bringe dine børn i skole på? Så skal din cykel først og fremmest være robust, solid og pålidelig.

Det kan også være, at du primært ønsker at bruge cyklen på en sportslig måde (for eksempel under konkurrencer?). Hvis du ved, hvad du vil bruge din cykel til, ved du bedre, hvilken type cykel du har brug for.

Hvilken cykel til hvilket formål?

Bycykler, citybikes og transportcykler er hovedsageligt produceret med fokus på robusthed, holdbarhed og komfort. Disse er ideelle cykler hvis du ønsker en cykel som primært transportmiddel. Ferie- eller trekkingcykler er perfekte cykler til at cykle lange ture på, med komfort i fokus. Mountainbikes og racercykler er specifikt designet til at få det bedste ud af dig selv fra et sportsligt synspunkt.

Maksimal ydelse i (ukendt) terræn: Komfort er lidt mindre vigtig her end performance og cykelglæde. Der er selvfølgelig en masse andre typer cykler, såsom hybridcykler, ladcykler eller en foldecykler.Beregn din stelstørrelse

Producten vergelijken