Cykler

(642) 642 Varer fundet
Sensommer rabatter

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. / 36
Democykler
Democykler

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. / 36

Til toppen

Historien om en cykel

Cykel

Ifølge mange kilder blev den første cykel opfundet i Tyskland omkring år 1817. Denne lignede dog langt fra den type cykel, som vi kender i dag. Siden hen kom sparecyklen på markedet, hvilket var den første konstruktion af nutidens cykel. Cyklen har dog været igennem en kæmpe udvikling idet både pedaler, kædetræk og gear gradvist er blevet tilføjet.

En cykel er i dag et værdifuldt transportmiddel for mange danskere. Cykler anvendes dagligt til at komme fra A til B. Det kommer derfor heller ikke som nogen overraskelse, at Danmark er én af de største cykelnationer i verdenen, kun overgået af Holland. Cyklen er et ideelt transportmiddel i det danske landskab – ingen bakker og mange cykelstier gør det nemt at færdes rundt omkring på en cykel. De mange små stier gør det ligeledes muligt at opleve og nyde den smukke danske natur, hvilket ellers ikke er muligt i bil.

Vælg mellem forskellige variationer

Siden den første cykel kom på markedet, er der blevet udviklet et utal af variationer. Dette kommer i forlængelse af de mange cyklisters behov, som kan være ligeså forskellige som livsstile. I nutidens samfund er det derfor vigtigt, at der findes en cykeltype til ethvert behov. Cykler kan inddeles i følgende kategorier: elcykler, sportscykler, hverdagscykler og en lang række andre typer. Ofte er cykler tilpasset helt bestemte formål eller variationer over samme grundcykel.

Hos HelloRider udbyder vi et stort antal cykler i mange forskellige variationer, da vi ved, hvor vigtigt det er, at finde en cykel, som passer til ens egne behov.

Én af de mest basale forskelle mellem forskellige cykeltyper er, at de findes til både herrer og damer. Disse skelnes ofte ved stellet. Damecykler har som regel en lav indstigning, hvilket gør det nemt at stige af og på cyklen. Herrecykler har derimod et tværgående overrør.

Hop op på din nye cykel

Der findes ikke en bedre følelse end at komme ud på en cykeltur på sin nye cykel! Ønsker du at investere i en ny cykel? Hos HelloRider har du mulighed for at bestille cykler online eller komme forbi en af vores landsdækkende testcentre. Du kan vælge mellem en lang række kendte mærker bl.a. Kildemoes, Cube, Raleigh og mange andre. Vi har altid prisgaranti. Derudover tilbyder vi også prismatch, så hvis du har set en cykel billigere et andet sted, så matcher vi prisen