Cykler

(502) 502 Varer fundet
Black Friday

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. / 28

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. / 28

Til toppen

Valg af cykel

Cykel Cyklen blev opfundet og senere udviklet i Tyskland, i starten af 1800-tallet. Siden da har cyklen været igennem en kæmpe udvikling idet både pedaler, kædetræk og gear gradvist er blevet tilføjet. I dag findes der hundredvis af cykeltyper specialdesignede til forskellige aktiviteter, behov og præferencer. Den mest almindelige cykelmodel er en bycykel, også kaldet en citybike, og er en perfekt allround cykel til brug i bymiljøer, til pendling, til cykelferier eller til andre lette aktiviteter. Mountainbikes og racere er derimod specialdesignet til fart og bruges ofte i ekstremsport eller som redskaber til motions- og fitnessformål.

Hos HelloRider udbyder vi et stort antal cykler i mange forskellige variationer, da vi ved, hvor vigtigt det er, at finde en cykel, som passer til ens egne behov.

En cykel er i dag et værdifuldt transportmiddel for mange danskere og anvendes dagligt til både almen transport, motion og som fritidsaktivitet. Det kommer derfor heller ikke som nogen overraskelse, at Danmark er én af de største cykelnationer i verden, kun overgået af Holland. I dag er en cykel ikke blot et spørgsmål om at komme fra A til B, men en del af danskernes livsstil og levevis. Mange vælger i dag cyklen for at skåne miljøet, mens andre blot fortrækker en frisk tur på cykel fremfor almindelig trafik. Derfor er sammenspillet mellem kvalitet, komfort, stil og konkurrencedygtige priser essentielt for, at din cykel opfylder dine behov og samtidig repræsenterer dig og dine værdier. Derfor har HelloRider et stort sortiment at cykler i topkvalitet, så du kan vælge den helt rigtige model til din livsstil og dit budget.

Med butikker i hele landet, kan du altid bestille en prøvetur, før du køber din nye cykel i butikken, eller på vores webshop online. Vores sortiment indeholder cykler til alle slags formål og aktiviteter, så uanset om du er hverdagscyklist, racer-entusiast eller professionel cykelrytter, så har HelloRider en cykel som passer til dine behov.

Valg af cykeltype

Siden den første cykel kom på markedet, er der blevet udviklet et utal af variationer. Fra væltepeteren og tandemcyklen, til landsvejscyklen, elcyklen og foldecyklen, har cyklen som transportmiddel gennemgået store forandringer gennem tiden. I dagens samfund er det derfor vigtigt, at der findes en cykeltype til ethvert behov. Grundet interessen for sportscykling som fitness aktivitet, er cykler i kategorien mountainbikes, racere og cyclocross i rivende udvikling i disse år. Dernæst har behovet for alsidige cykler til brug i både bymiljøer og til fritidsaktiviteter, affødt en ny generation af cykeltyper kendt som hybridcykler. Også interessen for elcykler er eksploderet i de senere år, formentlig fordi denne type cykel tilbyder en helt ny cykelkultur hvor fart og komfort går hånd i hånd.

Én af de mest basale forskelle mellem forskellige cykeltyper er, at de findes i både herre- og damemodeller. Disse skelnes ofte ved stellet. Damecykler har som regel en lav indstigning, hvilket gør det nemt at stige på og af cyklen. Herrecykler har derimod et tværgående overrør og en foroverbøjet rytterposition. Der findes ikke en bedre følelse end at komme ud på en cykeltur på sin nye cykel! Ønsker du at investere i en ny cykel? Hos HelloRider har du mulighed for at bestille cykler online eller komme forbi en af vores landsdækkende testcentre. Du kan vælge mellem en lang række kendte mærker bl.a. Kildemoes, Cube, Raleigh og mange andre. Vi har altid prisgaranti. Derudover tilbyder vi også prismatch, så hvis du har set en cykel billigere et andet sted, så matcher vi prisen!