Batavus cykler

(23) 23 Varer fundet
Batavus

Tabel Liste

Tabel Liste


Til toppen

Batavus cykler

Batavus cykel

Batavus cykler har eksisteret i over 100 år og har gennem alle årerne produceret og leveret kvalitetscykler fra egen fabrik i den hollandske by Heerenveen. Med en Batavus cykel kan man altid forvente en høj grad af komfort og ydeevne. Cyklerne bliver udviklet, designet og produceret af fagfolk med kærlighed til cykler. Her er der fokus på styling, design og kvalitet. Alle cykler har et moderne udtryk, med et tidssvarende design og moderigtige farver, mens mange af cyklerne har et nostalgisk og klassisk tema og udtryk. Batavus Danmark har et samarbejde med udvalgte designere og dette resulterer altid i lækre fashion cykler med eksklusive look som følger tidens trend.

Find din Batavus favorit

Batavus mener at det vigtigste element når man skal vælge en ny cykel, er cyklens design og udstråling. Det er derfor vigtigt at vælge en cykel som passer til din egen individuelle stil, om det er enten citybikes, klassiske cykler, elcykler eller citybike du søger efter. Listen over lækre Batavus modeller er lang, men herunder finder det et udvalg af vores mest populære cykler fra Batavus:

Batavus cykel har også et af de største udbud af elcykler og du kan se en række af de mest populære her på siden og finde din favorit.

Du finder både elcykler i den klassiske stil, samt elektriske citybikes og hybridcykler med hjælp til at trodse vind og lange ture.

Finder du ikke netop den Batavus cykel som lever op til dine krav og forventninger har vi hos HelloRider et stort udvalg af kvalitets cykler fra de mest kendte mærker.

Er du i tvivl om hvilken Batavus cykel du skal vælge er du velkommen til at kontakte vores kundeservice for hjælp til beslutningen. Vi er klar til at hjælpe på både mail, telefon og chatten.