Batavus Cambridge

(1) 1 Vare fundet

Tabel Liste

Tabel Liste


Til toppen

Batavus Cambridge - Bedstemor på den moderne måde

Batavus Cambridge

Batavus Cambridge er en solid klassisk cykel med nostalgisk udstråling, samtidig med at den er moderne og praktisk.
Du får af udstyr på en Cambridge først og fremmest en lygte med navdynamo, så du aldrig mere skal huske at skifte batteri i din forlygte, de der er indbygget dynamoen med en tænd/sluk knap. Bagpå sidder en batteri baglygte. Endvidere får du kædeskærm, så du slipper for beskidte bukseben.

Batavus Cambridge er udstyret med indfarvede fælge og skærme som er med til at give et luksuriøst og stilrent helhedsindtryk af cyklen. En Cambridge kræver et minimum af vedligeholdelse på grund af den lukkede kædeskærm og rullebremse foran. Ydermere bliver den leveret både med lås, bagagebærer og støtteben. Cyklen leveres endvidere med Shimanos Nexus 7 gearing, som er kendt for at være pålidelig.

Batavus Cambridge er det perfekte valg til hverdagsbrug

I bund og grund er Batavus Cambridge lavet til at transportere dig frem og tilbage hver eneste dag uden at forlange en masse vedligeholdelse og pleje til gengæld.
På damemodellen er der foran fastmonteret en rattan fletkurv til alle dine indkøb. Når kurven bliver fyldt og lidt for tung, har du mulighed for at låse styret med den integrerede styrlås. Den sikrer at cyklen ikke vælter når kurven er fyldt.
På damemodellen har du ydermere altid en pumpe ved hånden, da der under bagagebæreren er monteret en lille pumpe, hvis uheldet skulle være ude og du står med et fladt dæk.

Farverne på denne cykel er lige så klassiske som cyklens design i sig selv. Du finder herremodellen i en flot sort lakering, mens damemodellen kommer i sort lakering med en fin sort kurv og sorte detaljer samt i en eksklusiv brun farve med matchende brune nuancer på detaljerne foruden en brun kurv og brune dæksider. For mageløs køreoplevelse er Batavus Cambridge cykler et helt optimalt valg.