Batavus Diva

(2) 2 Varer fundet

Tabel Liste

Tabel Liste


Til toppen

Batavus Diva

Batavus Diva

Er ordene glamour, stil og komfort sød musik for dine ører? Hvis det er, skal du tage et kig på vores trendy Batavus Diva modeller. Batavus Diva er alle unikke i deres design og udstråling og kommer i flere modeller alt efter hvad du har af behov.

Batavus Diva modeller

I Batavus Diva serien finder du både cyklen med elmotor, den helt almindelige og regulære cykel med et smart frontlad og modellerne til pigerne.
Alle Divaerne kommer med dobbelt støttefod, lukket kædeskærm navdynamo lygte foran og batteribaglygte bagpå samt forsikringsgodkendt ringlås.

Batavus Diva E-Go giver ekstra medvind på cykelstierne. Power Assist giver dig trædeassistance når du har behov for hjælp til at komme frem i vinden eller op ad bakken. Endvidere hjælper Walk Assist dig med at trække cyklen fremad når den er tung.
Der er to typer at vælge mellem her, hvis du ønsker en Diva med elmotor. Diva E-Go 400Wh har rulle og fodbremse og kører ca. 100 km på en opladning. Vælger du alternativet Diva E-Go RB får du mulighed for at vælge hvilket batteri du har behov for med hhv. 300Wh og 400Wh batteri. Samtidig kommer denne cykel i forskellige farver og med rullebremser for og bag foruden et praktisk frontlad.

Batavus Diva Plus kommer med to rullebremser og styrlås til at undgå at cyklen vælter når du stiller den med noget i kurven.
Batavus Diva Plus kan leveres med enten 5 eller 7 gear, forskellen på disse to modeller ligger primært i geartypen. Da du får begge udgaver et udvalg af 4 lækre farver. Du finder på farvepaletten nuancer lige fra aubergine, smoking black over sugarpink til blue glass.

Batavus Diva 24inch og 26inch er for de yngre. Modsat damemodellen, som kommer med 28 tommer hjul, får du disse Diva modeller med 26 tommer hjul. Derudover håndbremse og fodbremse samt et lille frontlad og 3 gear.
Forskellen mellem disse to modeller er størrelsen og dermed vægten.

Med Batavus Diva får du mulighed for at vælge lige hvad du har brug for når det kommer til friske trendy farver. Skil dig ud og kom kørende med prompt og pragt.