Batavus Elcykler

(6) 6 Varer fundet
Batavus

Tabel Liste

Tabel Liste


Til toppen

Batavus elcykel

Batavus Elcykel

Batavus har produceret cykler i mere end 100 år. Deres mange års erfarring gør, at du altid kan forvente kvalitetscykler, som er gennemtænkt ned til mindste detalje. Både cykler og elcykler bliver udviklet af folk med en særlig kærlighed til cykler, og de muligheder de udbyder. Elcykler er de seneste år blevet utrolig populære hos Batavus. Hovedfokuset på Batavus elcykler lyder på holdbarhed, design, komfort og ikke mindst sikkerhed. Du kan derfor forvente en elcykel, der er bundsolid og pålidelig. Den kan ligeså holde til al slags vind og vejr, så frygt ej, du kan sagtens tage den med ud en cykeltur, selv i koldere vejr. En Batavus elcykel bliver testet på alle tænkelige måder, før den bliver sendt ud til forbrugeren. Dette gøres for at kvalitetssikre elcyklen. Køber du en elcykel fra Batavus, kan du altså regne med en cykel af allerhøjeste kvalitet.

Batavus elcykel batteri og motor

Batavus elcykler kommer enten med et standard batteri eller et flexsystem. Du har mulighed for selv at vælge, hvilken størrelse batteri du ønsker. Dette skal selvfølgelig passe sammen med dine behov. Før du beslutter dig, vil vi anbefale, at du overvejer følgende: distance, elcyklens samlede vægt samt det terræn du skal køre i, da disse forhold vil have en indflydelse på rækkevidden af dit batteri. Som tommefingerregel kan man sige, at jo større batteriet er, desto større rækkevide vil du få med din Batavus elcykel.

Udover at vælge hvilken størrelse batteri du ønsker på din elcykel, så skal du også gøre dig tanker om placeringen af motoren, da dette ligeså vil have en stor indflydelse på din cykeloplevelse samt køreglæde. Batavus elcykler kan købes med enten forhjuls-, baghjuls-, eller centermotor. Hver motor er forskellig og følelsen af motoren og dens kraft vil derfor også føles anderledes fra placering til placering. En Batavus elcykel med centermotor er placeret på midten af stellet, hvilket giver en god balance og vægtfordeling på cyklen.

Køb af Batavus elcykel

Hvis du er i tvivl om, hvilken model der passer bedst til dig og dine behov, så har du altid mulighed for at prøvekøre en elcykel fra Batavus samt andre kendte mærker i alle vores landsdækkende testcentre. Dette vil give dig en bedre ide om, hvordan de forskellige motorsystemer føles, når du cykler på elcyklen. Derudover vil vores elcykeleksperter også stå til rådighed og guide dig gennem processen. Har du spørgsmål til vedligeholdelse af din elcykel eller andet, vil de selvfølgelig kunne besvare disse. Husk også på, at en elcykel kræver mere vedligeholdelse en den traditionelle cykel. God vedligeholdelse af din Batavus elcykel vil have en positiv effekt på batteriets rækkevidde samt levetid og dermed cykeloplevelsen. Ofte kan du også finde Batavus elcykel tilbud. Vi har også et stort udvalg af elcykler fra andre mærker.