Batavus Elcykler (17)

(17) 17 Varer fundet
2. runde

Tabel Liste

Sæsonafslutning

Tabel Liste


Til toppen

Batavus elcykel

Batavus Elcykel

Batavus har produceret cykler i mere end 100 år. Deres mange års erfarring gør, at du altid kan forvente kvalitetscykler, som er gennemtænkt ned til mindste detalje. Elcykler og cykler fra Batavus bliver udviklet af folk med en særlig kærlighed til cykler. Hovedfokus for en Batavus elcykel er på holdbarhed, design, komfort og ikke mindst sikkerhed. Du kan derfor forvente en elcykel, der er bundsolid og pålidelig. Den kan ligeså holde til al slags vind og vejr, så frygt ej, du kan sagtens tage den med ud en tur selv i koldere vejr. En Batavus elcykel bliver testet på alle tænkelige måder, før den bliver sendt ud til forbrugeren. Køber du en elcykel fra Batavus, kan du altså regne med en cykel af allerhøjeste kvalitet.

Batavus elcykel batteri og motor

Elcykler fra Batavus kommer enten med et standard batteri eller et flexsystem. Du har altså mulighed for selv at vælge, hvilken størrelse batteri du ønsker. Før du beslutter dig, vil vi anbefale, at du overvejer følgende: distance, cyklen samlede vægt samt det terræn du skal køre i, da disse forhold vil have en indflydelse på rækkevidden af dit batteri. Som tommefingerregel kan man sige, at jo større batteriet er, desto større rækkevide vil du få med din Batavus elcykel.

Udover at vælge hvilken størrelse batteri du ønsker på din elcykel, så skal du også gøre dig tanker om placeringen af motoren, da dette ligeså vil have en indflydelse på din cykeloplevelse. Elcyklerne fra Batavus kan fåes med forhjulsmotor, baghjulsmotor eller centermotor. En Batavus elcykel med centermotor er placeret på midten af stellet, hvilket giver en god balance og vægtfordeling på cyklen.

Køb af Batavus elcykel

Før du beslutter dig for at købe en elcykel fra Batavus, så vil vi anbefale, at du får sat dig godt ind i, hvordan du bedst vedligeholder din elcykel. Specielt batteriet er et essentielt komponent at tage kærlig hånd om. God vedligeholdelse af din Batavus elcykel vil have en positiv indvirkning på batteriets rækkevidde samt levetid og dermed cykeloplevelsen.

Du vil altid finde et bredt udvalg af elcykler fra Batavus hos HelloRider. Ofte kan du også finde Batavus elcykel tilbud. Vi har også et stort udvalg af elcykler fra andre mærker.