Betavus Elcykler (35)

(35) 35 Varer fundet
hellorider-elsker-elcykler

Tabel Liste

Sæsonafslutning

Tabel Liste


Til toppen

Betavus Elcykel

Betavus Elcykel

Betavus har produceret cykler i over 100 år, og har formået at leveret kvalitetscykler fra deres egen fabrik i Heerenveen gemmen alle disse år. Med en Betavus elcykel, kan du altid forvente en høj komfort og ikke mindst ydeevne. Cyklerne bliver producceret og udviklet af folk med en særlig kærlighed til cykler, hvilket skinner igennem i den kvalitet de gang på gang leverer i både deres almindelige cykler, men også deres betavus elcykel. Betavus elcykel, har et af markedets største udbud af elcykler, og derfor kan du helt sikkert også finde en Betavus elcykel der passer til dig.

Find din billig Betavus elcykel her

Betavus har selv et mantra om at det vigtigste element i at vælge ny elcykel, er cyklens design og udtråling, som gerne skal passe til din egen individuelle stil, uanset hvilken Betavus elcykel du vælger. Listen over de forskellige modeller af Betavus elcykel, er lang, men nedenunder kan du finde et lille udvalg, af vores store sortiment.

 • Batavus CNCTD
 • Du skak selvfølgelig heller ikke snydes for det rigtige udstyr til din ny Betavus elcykel, og derfor kommer der her et par brugbare ting, der kan være nyttigt når du køber en ny betavus elcykel.

  Besøg os

  Hvis du har en tvivl om hvilken Betavus elcykel, du skal købe, så tvivl ej mere. Kom ind og besøg en af vores butikker eller testcenter i København, Aarhus, Aalborg, Kolding, Odense eller Glostrup, hvor du er mere end velkommen til at komme og besøge os, og ikke mindst se vores stort udvalg af Betavus elcykler. Vi hjælper dig med at besvare alle dine spørgsmål, og selvfølgelig også med at finde den helt rigtige cykel der passer til dig. Hvis du der i mod ikke skulle være i stand til at besøge os, er du selvfølgelig også meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvor vi står klar til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål, du kan kontakte os på enten, chat, email eller telefon.

  Sammenlign produkter Ryd alle Vis sammenligning
  • Fjern element Brinckers Bretagne M8 Lav Indstigning
   Winnaar E-bike Test spar 5800,- Gammel pris 22999,- Special price 17199,- Fri fragt! spar 5800,-
   Forsikringsgodkendt
   Ja
   Tilgængelige størrelser
   49, 53, 57 cm
   Motorteknologi
   Bafang
   Rækkevidde op til
   210 km
  • Vælg et produkt at sammenligne
  • Vælg et produkt at sammenligne