Bianchi

Bianchi cykler

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Bianchi cykel - Italiensk kvalitet og æstetik

bianchi

Det italienske cykelmærke Bianchi er et af de førende mærker på det internationale marked indenfor cykelsporten og er et foretrukket mærke for mange cykelentusiaster lige fra amatører til elitesportsfolk. Firmaet har rødder helt tilbage til 1885.
Bianchi er et historisk performance mærke, der er karakteriseret ved produktdrevet teknologi og lækkert italiensk design på det globale marked. Bianchi tror på at stellet er hjertet i en cykel og de investerer derfor konstant i materiel teknologi, med det mål at producerer de bedste cykler i verdenen. Alle stel er designet og udviklet på Bianchis hovedkontor i Treviglio, Bergamo i Italien.

Alle der har interesse for, eller blot har set cykelløb kender de famøse celestefarvede Bianchi cykler, der skiller sig ud blandt mængden i feltet af ryttere. Cyklerne har gennem tiderne ført til flere sejre og store mestre, men en Bianchi cykel er meget mere en racercykel. Du finder i sortimentet både smarte Bianchi hybridcykler samt Bianchi cyclocross og en nostalgisk Bianchi single-speed cykel inspireret fra banecykling.

En Bianchi cykel til ethvert formål

Der findes i dag mange kvalitets cykelmærker at vælge imellem, når man skal ud på markedet for at finde en ny cykel. En ting er dog sikkert når du begynder denne proces. Du kan ikke undgå at komme forbi en Bianchi cykel på din vej, hvis du leder efter racercykel eller mountainbike.

Hos Hellorider har vi et udvalg af lækre Bianchi cykler som helt sikkert er et kig værd: Bianchi racercykler, Bianchi mountainbikes og Bianchi hybridcykler.

Har du spørgsmål?

At køre på en Bianchi cykel vil give dig følelsen af at have mere en bare en cykel, som kunne være hvilken som helst. Du får en Bianchi cykel med sjæl og personlighed, som du kommer til at ville værne om og holde i stand. Er du i tvivl om hvilken Bianchi cykel du skal vælge er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi skal nok guide dig igennem dit valg, så du får en Bianchi cykel der lever op til netop dine forventninger og behov. Du kan kontakte os enten via mail, telefon eller chat. Fandt du ikke den perfekte Bianchi cykel for dig finder du helt sikkert den helt optimale model blandt vores store udvalg af andre cykler fra de bedste kvalitets mærker. Bianchi cykler kan købes online hos HelloRider samt i vores testcentre i København, Aalborg, Herlev, Odense og Aarhus.

Producten vergelijken