Bianchi

Bianchi Oltre

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Bianchi Oltre - Komponenter af højeste kvalitet

Bianchi Oltre

Bianchi Oltre er en Italiensk racercykel af højeste kvalitet. Disse Aero racercykler bliver produceret med komponenter af højeste kvalitet, og sikrer dig en fantastisk køreoplevelse hver gang. Så hvis du er på udkig efter en ny racercykel, som kan give dig de højeste hastigheder, passer en Bianchi Oltre perfekt til dig! Alle Bianchi Oltre modellerne er nemlig udstyret med en moderne carbon ramme, som er udviklet ved hjælp af den nyeste teknologi. Resultatet er en komfortabel kørestilling som giver rytteren mulighed for, at fokusere fuldt ud på at optimere de aerodynamiske komponenter under kørsel.

Udviklet med de proffesionelle

Bianchi Oltre modellerne bliver testet og udviklet i samarbejde med det proffesionelle cykelhold Team Lotto. Så med en Bianchi Oltre behøver du aldrig bekymre dig om det er muligt at cykle fra dine konkurrenter! Foruden den lækre carbon ramme og optimale siddeposition, er Bianchi Oltre familien også udstyret med det fantastiske gearsystem Ultrega eller Ultrage Di2 fra Shimano.

Mere information

Er du i tvivl om hvilke Bianchi Oltre model, som passer dig bedst? Bare rolig, vi har et team af eksperter som sidder klar til at hjælpe dig på telefon, e-mail eller i en af vores landsdækkende butikker. Var en Bianchi Oltre ikke lige det du var på udkig efter? Se også vores store udvalg af racercykler, cyclocross cykler eller elcykler, sammen kan vi finde den cykel der passer dig!

Sammenlign produkter