Bianchi Racercykler

(9) 9 Varer fundet

Tabel Liste

Sæsonafslutning

Tabel Liste


Til toppen

Bianchi racercykler – Italiensk kvalitet og lidenskab

Bianchi racercykel

Bianchi er en af de helt store, italienske mærker. Deres mange års erfarringer har givet dem en anerkendt status på det internationale cykelmarked. Dette har ligeså gjort, at en Bianchi racercykel er én af de mest foretrukne racercykler blandt cykelentusiaster. Cyklerne spænder over et stort antal specialmodeller, der både anvendes af professionelle cykelryttere til VM samt motionister, der nyder en god tur på landevejene.

Bianchi racercykler adskiller sig fra resten grundet deres karakteriske design og geometri. Cykelmærket har gjort meget ud af formgivningen, hvorfor der ofte ses et buet overrør på mange af deres modeller. Tre elementer har stor betydning, når der skal fremstilles en Bianchi racercykel, disse er: strukturel stivhed, teknologi og øget performance. Det første komponent omfatter processen af at forbedre og øge effektiviten på cyklen uden at tilføje ekstra samt unødvendig vægt. Derudover er der en løbende udvikling, evaluering og anvendelse af teknologi, hvilket sørger for, at Bianchi racercykler altid produceres af det bedste materiale. Der fremstilles forskellige modeller af en Bianchi racercykel. Specielt én bestemt model, Via Nirone, har en interssant historie, idet modellen er opkaldt efter den adresse, hvor Edoardo Bianchi grundlagde sin første fabrik i Milano.

Den karakteriske celeste-grønne farve

En Bianchi racercykel kendetegnes på dets karakteriske, celeste-grønne farve. Der findes to forklaringer på den specielle farve – dog vides det ikke, hvilken der er den korrekte. Den første forklaring har en romantisk side. I 1895 ville Edoardo fremstille en speciel designet cykel til Italiens daværende Dronning Margherita. Under fremvisningen på fabrikken kom han til at kigge dronningen i øjnene. Ifølge historien havde disse den særlige celeste-grønne farve, som racercyklerne nu kendetegnes på.

Den anden forklaring lyder på, at Bianchis fabrik blev hårdt ramt under Anden Verdenskrig. Dengang producerede fabrikken også motorcykler og lastbiler til hæren. Efter krigen blev det dog besluttet, at mærket primært skulle fokuserer på at fremstille cykler. Da der skulle findes maling til cyklerne, valgte man at blande militær camoufalge med lidt lysere kulør, hvilket gav den grønne farve på cyklerne fra Bianchi, som vi kender i dag.

En Bianchi racercykel er inkarneret italiensk kvalitet, hvor mange års erfarring, passion og lidenskab sikrer en cykel i verdensklasse. Racercyklerne er skabt til at køre hurtigt og ubesværet. Er du på udkig efter et godt tilbud på Bianchi racercykler? Vi har indmellem tilbud på disse samt racercykler fra andre kendte mærker