Bianchi Via Nirone 7

(2)
Faldende orden
per page
Hurtigt lagerstatus filter
Nyhed: Angiv din højde og se udelukkende de cykler vi har på lager som passer præcis til dig. Nemt ikke?
Filtre
 1. Kampagne
  Bianchi Via Nirone 7 105 2019
  Bianchi Via Nirone 7 105 2019
  • Gear gruppe: Shimano 105
  • Geartype: 2x11
 2. Bianchi Via Nirone 7 Tiagra 2018
  Bianchi Via Nirone 7 Tiagra 2018
  • Stel materiale: Aluminium
  • Gear gruppe: Shimano Tiagra
  • Geartype: 2x10
Faldende orden
per page

Bianchi Via Nirone 7

Bianchi Via Nirone

Det italienske cykelmærke Bianchi er et af de førende mærker på det internationale marked indenfor cykelsporten og er et foretrukket mærke for mange cykelentusiaster lige fra amatører til elitesportsfolk. Firmaet har rødder helt tilbage til 1885. En Bianchi Via Nirone 7 er kendetegnet ved et ”tilbage til rødderne”-design, og har derfor ekstra fokus på egenskaberne komfort, fart og holdbarhed. Bygget af kvalitetskomponenter med fokus på eksklusiv italiensk æstetik. Via Nirone serien er specifikt lavet til dem, som elsker racercykling og som prioriterer både performance og komfort.

En verden af fart, komfort og italiensk kvalitet

En Bianchi Via Nirone er ikke bare en racercykel, det en racercykel produceret med performance og komfort i absolut fokus! Lavet af stabile og holdbare komponenter er en Bianchi Via Nirone 7 perfekt til både bakket og fladt terræn. Bianchi er i forvejen en af verdens bedste cykelmærker inderfor racercykler, og en Bianchi Via Nirone 7 er ingen undtagelse.

Har du spørgsmål?

Er du i tvivl om hvilken Bianchi Via Nirone 7 du skal vælge er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi skal nok guide dig igennem dit valg, så du får en Bianchi Via Nirone 7 der lever op til dine krav og behov.

Fandt du ikke den perfekte Bianchi Via Nirone 7 for dig finder du helt sikkert den helt optimale model blandt vores store udvalg af andre Bianchi cykler. Bianchi Via Nirone 7 cykler kan købes online hos HelloRider samt i vores testcentre i København og Aarhus.