Biomega cykler

(3) 3 Varer fundet
Biomega

Tabel Liste

Tabel Liste


Til toppen

Biomega cykler – dansk design

Biomega cykel

Danske Biomega er helt enestående i sin kategori. De er et gennemført urban cykel brand, som længe har været savnet på det danske cykelmarked. Cyklerne fra Biomega er blevet et designikon i cykelverdenen grundet detaljerne og den unikke geometri på cyklerne. Biomega cykler puster liv i skandinavisk designtradition ved at kombinere social innovation og design tænkning med den urbane livsstil. Dette tilføjes nøje til cyklerne, hvilket ses tydeligt i designet. Biomega er ambitiøse og ønsker at gennemføre et paradigmeskift i forestillingen om måder at transportere sig selv fra A til B. Ud af dette er missionen ”furniture for locomotion” opstået, hvilket er blevet en inkorporeret del af cyklerne.

Designfilosofien bag Biomega cykler lyder på: høj kvalitet, spetakulært design og teknologisk nyskabende. Dette ses tydeligt i både deres cykler og elcykler, der alle har dynamiske og formåls specifikke geometrier, som endnu ikke før er set i cykelverdenen. Cyklerne adskiller sig altså helt unikt fra de nuværende og mere traditionelle cykler, som ses på cykelstierne. Biomega cykler er et unikt interiør til hele det urbane landsskab. De formår at kombinere helt perfekt dét at være praktisk og stilfuld på samme tid.

Garanteret høj kvalitet på cyklerne fra Biomega

Designere Marc Newson og KiBiSi har bl.a. været med til at designe cyklerne. Designernes særpræget og specielle stil kommer til udtryk i geometrien. Deres design sikrer, at du altid skiller dig ud på cykelstien og i det urbane miljø på en Biomega cykel.

Udover at være stilfulde, så er cyklerne også utrolig brugervenlige. De er specielt bygget til det travle og hektiske byliv, hvilket gør dem perfekt egnet til bykørsel. En Biomega cykel er udviklet med henblik på langvarig brug og lav vedligeholdelse, hvorfor annodiseret aluminium oftes anvendes på cyklerne. Dele af cyklen er ligeså produceret i rustfrit stål. Remtræk er inkorporeret på Biomega cykler, hvilket betyder, at du ikke længere behøver bekymre dig om at få olie på fingre eller bukseben. En Biomega cykel skiller sig ud fra mængden ved at have kontinuerlige gear, slick dæk og nye power transmissionssystemer.

Både cykler og elcykler er en del af sortimentet hos Biomega. En Biomega cykel har funktionalitet kombineret med flot og stilfuldt design i højsædet. Missionen med cyklerne er ligeså at gøre dig sundere, gladere samt mere forbundet til naturen, end hvad muligt er i en bil. En Biomega cykel er altså en cykel i verdensklasse. Hos HelloRider finder du et stort udvalg af Biomega cykler samt cykler fra andre kendte mærker.