BMC cykler

(21) 21 Varer fundet

Tabel Liste

Tabel Liste


Til toppen

Sportscykler med personlighed

BMC cykel

Med et ikonisk udvalg af racercykler, mountainbikes og sporty citybikes er BMC et mærke man lægger mærke til! BMC er et schweizisk mærke som er kendt for kvalitet og lækkert design. Med fabrik i Schweiz har BMC fokuseret på at producere cykler som kan bruges i bjergområder og andre ekstremssportslandskaber. Eftersom BMC udelukkende producerer cykler i topkvalitet er mærket et velkendt ansigt indenfor racercykelsporten, deriblandt Tour de France.ved at fokusere på konstant designudvikling formår BMC altid at være i front, når det kommer til listen over verdens bedste producenter af sportscykler.

Hvorfor verdens bedste atleter vælger BMC

Hos HelloRider har vi et stort udvalg af BMC cykler:

Aerodynamik, komfort og lethed er bare nogle af den egenskaber som får nogle af verdens bedste sportsudøvere til at vælge BMC cykler. Med fabrik og designudvikling beliggende ved de schweiziske alper, er det ikke nogen overraskelse at BMC cykler er gennemtestet før de kommer ud i produktion. BMC cykler er derfor kendt som et premium cykelmærke. BMC markerer sig på kvalitet og adskiller sig ved at være "Designet af cykel fanatikere, bygget af maskiner og presset til det yderste af verdens bedste sportsfolk". Ved at fokuserer på cykler i carbon, ønskede BMC cyklers grundlæggere, at differentiere sig fra andre producenter og derved skabe det BMC cykler selv kalder "Sportscyklernes Porsche". Denne stræben efter perfektion karaktisere fortsat BMC cykler og deres unikke æstetiske udtryk.

Har du spørgsmål?

På en BMC cykel kan du være sikker på at blive set! BMC cyklers ikoniske design og kvalitetskomponenter giver ikke kun en lækker æstetik men samtidig god komfort og køreglæde. Er du i tvivl om hvilken BMC cykel du skal vælge? Kontakt vores kundeservice! Vi guider dig igennem udvalget af BMC cykler, så du får en BMC cykel der lever op til netop dine forventninger og behov. Du kan kontakte os enten via mail, telefon eller chat. BMC cykler kan købes online hos HelloRider samt i vores testcentre i København, Aarhus, Odense og Aalborg.