BMC mountainbikes / MTB

(4)
Faldende orden
per page
Filtre
 1. BMC Teamelite 03 TWO 2019
  BMC Teamelite 03 TWO 2019
  • Stel materiale: Aluminium
  • Gear gruppe: Shimano SLX
  • Geartype: 1x11
 2. BMC Teamelite 03 ONE 2019
  BMC Teamelite 03 ONE 2019
  • Stel materiale: Aluminium
  • Geartype: 1x11
 3. BMC Sportelite SE TWO
  BMC Sportelite SE TWO
  • Stel materiale: Aluminium
  • Gear gruppe: Shimano Deore
  • Geartype: 2x10
 4. BMC Sportelite SE ONE
  BMC Sportelite SE ONE
  • Stel materiale: Aluminium
  • Gear gruppe: Shimano XT
  • Geartype: 2x10
Faldende orden
per page

Innovative detaljer og nytænking kendetegner en BMC mountainbike

BMC MTB

BMC – Bike Manufacturing Company – er et schweitzisk cykelfirma, der blev grundlagt tilbage i 1986. Firmaet startede med at producere Raleigh cykler på licens, men valgte i 1994 at brande BMC. Cyklerne blev en realitet og opnåede hurtigt en høj popularitet i Schweiz. Årene efter 2002 begyndte mærket at sælge deres cykler over hele verden. I dag anses cykelmærket for at levere verdens bedste racercykler og mountainbikes. Den store success skyldes hovedsageligt den høje kvalitet på cyklerne. En BMC cykel anvendes bl.a. af verdensmester Cadel Evans og Julien Absalon, som har vundet verdensmesterskabet på landevej og Tour de France.

En BMC mountainbike bliver produceret på fabrikken, ”Advanced R&D Lab” i Grenchen, Schweiz. Hver dag bliver der arbejdet på højtryk, hvor også nye designs og prototyper bliver udviklet. Alle processer der foretages på fabrikken bliver holdt hemmeligt. Dette gøres for at holde konkurrenterne bag sig. Al udvikling og alle tests af cykler foregår på deres eget anlæg, hvilket skal sikrer og bevare den høje kvalitet, som BMC mountanbikes er kendt for.

BMC MTB – fuldent til mindste detalje

Mountainbikes fra BMC bliver designet af ægte cykel entusiaster. De samarbejder dagligt med motionister og professionelle ryttere om at finde frem til de rette komponenter, der kan anvendes på cyklerne. Det tætte samarbejde har derudover også til formål at sikre den rette, høje kvalitet. Når de første prototyper står klar, anvender cykelmærket deres egne testpersoner i form af ryttere, som efterfølgende giver feedback. Cyklerne bliver herefter rettet til og produceret færdig på deres fabrik. Hele denne process er til for at bevare kendemærket for BMC MTB, hvilker er deres innovative detaljer, nytænkning og høje kvalitet.

En BMC mountainbike bliver fremstillet til at kunne klare både udfordrende såvel som varierende terræn. Vægt, stivhed og komfort er tre elementer, som har høj prioritet på deres mountainbikes. Komponenterne er ligeså med til at give dig en køreoplevelse i verdensklasse på en BMC MTB. De forskellige mountainbike modeller fra cykelmærket har hver deres speciale. En hardtail har fokus på lav vægt og fart. Denne type mountainbike egner sig perfekt til danske motionsløb. Hvorimod en full suspension er super god til spor med større huller, rødder, sten og andre forhindringer. Dette skyldes hovedsageligt dens affjedring i bagstellet, hvilket gør det til en leg at køre over udfordrende underlag. En BMC MTB er fuldendt ned til mindste detalje. Dens høje kvalitet giver dig ligeså en god køreoplevelse, hvorend du vælger dit eventyr skal føre dig hen.

Sammenlign produkter