Børnecykler

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Køb billige børnecykler hos Hellorider

Børnecykel

Alle kan stadig huske det øjeblik, hvor man kunne cykle selv, helt uden støttehjul og hjælp fra far; det var magisk! Med det udvalget af børnecykler hos Hellorider, vil du nemt kunne finde en børnecykel der passer til dit barn. Du kan også være sikker på at alle modeller lever op til enkelte mærkers strenge sikkerhedskrav og du derfor kan have fuld tillid til at lade dine børn cykle rundt.

Børn skal lære at cykle på en rigtig cykel

Vi har alle skulle lære at cykle og det går altså bare lidt lettere på en cykel som passer i størrelsen. Det er super nemt at købe børnecykler online og der er altid et bredt udvalg i alle størrelser. Her er 3 gode råd om at lære at cykle:

  • Juster støttehjulene lidt højere, så de ikke støtter 100%
  • Prøv med en mindre cykel, hvis barnet har svært ved at lære at cykle
  • Starte ud med en løbecykel

Cykler og cykelhjelme til børn i alle aldre

Hos Hellorider finder du et udvalg af drengecykler i forskellige former, størrelser og farver. Se vores forskellige børnecykler på siden her.

Du kan nemt se hvilke størrelser der passer til dit barns alder, ved at kigge på oversigten over hjulstørrelser i menuen til venstre. En stor del af børns opvækst handler om leg, motion og frisk luft, foruden en masse gode oplevelser og minder. Du finder hos Hellorider børnecykler til børn i alle aldre. Her finder du cykler i vilde sprudlenede farver som er sjove at kigge på, såvel som neutrale vokseninspireret cykler i børnestørrelser.

Bemærk: vi har desuden et stort udvalg af cykelhjelme og andet sikkerhedsudstyr til både store og små.

Sammenlign produkter