Børnecykler

(3) 3 Varer fundet
Spar ekstra

Tabel Liste

Tabel Liste


Til toppen

Børnecykler til børn i alle aldre

Børnecykel

Alle kan stadig huske det øjeblik, hvor man kunne cykle selv uden støttehjul eller hjælp fra far; det var magisk! Med det enorme udvalg af børnecykler hos HelloRider, vil du altid kunne finde en børnecykel der passer til dit barn. Du kan desuden være sikker på, at alle modeller lever op til enkelte mærkers strenge sikkerhedskrav. Du kan derved have fuld tillid til at lade dine børn cykle rundt på en børnecykel fra HelloRider.

Her er 3 gode råd om at lære børn at cykle:

  • Juster støttehjulene lidt højere, så de ikke støtter 100%
  • Prøv med en mindre cykel, hvis barnet har svært ved at lære at cykle
  • Starte ud med en løbecykel
  • Børn skal lære at cykle på en rigtig cykel

    Vi har alle skulle lære at cykle og det går altså bare lidt lettere på en cykel som passer i størrelsen. Det er super nemt at købe børnecykler online og der er altid et bredt udvalg i alle størrelser.Hos HelloRider ved vi hvor spændende det kan være at få sin første cykel. Derfor har vi et stort udvalg af børnecykler, så¨din guldklump kan få lige den type, farve og størrelse han/hun behøver. Til de lidt større børn findes der cykler som ligner voksen-cykler i udtrykke, men som er designet til børn. Desuden finder du en række junior mountainbikes eller MTBs fra både Cuba og Sensa, som helt sikker får din krudtugle op ad stolen og ud for at cykle og lege.

    Børnecykler i alle farver, former og størrelser

    Hos HelloRider finder du et udvalg af drengecykler og pigecykler i alle former, størrelser og farver. Se for eksempel vores forskellige børnecykler fra mærker som Batavus, Cube, Kildemoes og Scott. Du kan nemt se hvilke størrelser der passer til dit barns alder, ved at kigge på oversigten over hjulstørrelser i menuen til venstre. En stor del af børns opvækst handler om leg, motion og frisk luft foruden en masse gode oplevelser og minder. En flot børnecykel er derfor den perfekte gave til børn som elsker at lege udendørs. Du finder hos HelloRider børnecykler til både de helt små børn og børn op til tenagealderen, hvorefter cykler til voksne er at foretrække.