Børnecykler

(14) 14 Varer fundet
Elektriske rabatter

Tabel Liste

Tabel Liste


Til toppen

Børnecykler

Børnecykel

Alle kan stadig huske det øjeblik, hvor man kunne cykle selv uden støttehjul og hjælp fra far; det var magisk! Med det enorme udvalg af børnecykler på HelloRider, vil du altid kunne finde en børnecykel der passer til dit barn. Du kan også være sikker på at alle modeller lever op til enkelte mærkers strenge sikkerhedskrav og du derfor kan have fuld tillid til at lade dine børn cykle rundt.

Børn skal lære at cykle på en rigtig cykel

Vi har alle skulle lære at cykle og det går altså bare lidt lettere på en cykel som passer i størrelsen. Det er super nemt at købe børnecykler online og der er altid et bredt udvalg i alle størrelser. Her er 3 gode råd om at lære at cykle:

 • Juster støttehjulene lidt højere, så de ikke støtter 100%
 • Prøv med en mindre cykel, hvis barnet har svært ved at lære at cykle
 • Starte ud med en løbecykel
 • En cykel til børn, stor som små

  Hos HelloRider finder du et udvalg af drengecykler og pigecykler i alle former, størrelser og farver.
  Se vores forskellige børnecykler fra mærker som Batavus, Cube, Kildemoes og Scott.

  Du kan nemt se hvilke størrelser der passer til dit barns alder, ved at kigge på oversigten over hjulstørrelser i menuen til venstre.

  En stor del af børns opvækst handler om leg, motion og frisk luft foruden en masse gode oplevelser og minder.
  Du finder hos HelloRider børnecykler til både de helt små børn og op til tenagealderen, hvor voksen cykler ofte er at foretrække.
  Her finder du cykler i vilde sprudlenede farver som er sjovt at kigge på såvel som neutrale vokseninspireret cykler i børne størrelser.

  Børnecykler fra HelloRider vurderes med et gennemsnit på 8.1, baseret på 97 kundeanmeldelser. Priserne på citybikes varierer fra 2.199,-DKK til 6.599,-DKK.

  Du kan med fordel også tjekke vores store tilbehørs sektion ud, med forskelligt udstyr som fx cykel hjelme og låse ved at se her: