Bottecchia mountainbikes / MTB

(8) 8 Varer fundet

Tabel Liste

Tabel Liste


Til toppen

Mountainbike fra Bottecchia – et navn af en vinder

Bottecchia MTB

Det italienske cykelmærke – Bottecchia – blev startet tilbage i 1909 af Teodoro Carnielli. En Bottecchia MTB er opkaldt efter Ottavio Bottecchia, hvis store talent Carnielli havde fulgt i mange år. I 1924 blev han ligeså den første italiener til at vinde Tour de France. Dette satte for alvor cykelmærket på italienernes læber. I løbet af 1930erne samt 1940erne havde det italienske mærke kraftig vokseværk, hviket i dag har placeret deres mountainbikes og racercykler som nogle af de mest anerkendte på det internationale cykelmarked.

Mærket har altid været på forkant med udvikling og teknologi, og tilbyder et stort sortiment af cykler. Specielt Bottecchia MTB anses som værende i topklassen indenfor sin kategori. Ottavio’s kraftige men elegante kørestil har siden starten været med til at præge udviklingen på en Bottecchia mountainbike. De kendetegnes i dag på deres unikke stil, teknologiske innovationer og dynamiske fremdrift. Dette har ligeså medvirket, at deres mountainbikes kan anvendes på underlag med uforudsigelige belægninger og udfordringer. Sten, klipper, rødder, knivskarpe sving og stejle nedkørsler bliver en leg på en Bottechia MTB. Derudover fremstilles deres mountainbikes til at opfylde alle behov, hvilket gøres ved at kombinere forskellige stilarter med høj komfort. Du er derfor garanteret en cykel af høj kvalitet.

Et væld af muligheder på en Bottecchia MTB

Komponenterne på en Bottecchia mountainbike er designet til at være meget robuste og hårdføre. De fleste MTB-ryttere vælger kørsel på varierende samt udfordrende terræn, hvor cyklen kan blive udsat for stød og slag. Ingeniører bag cyklerne vælger derfor kun elementer af højeste kvalitet og som kan klare hård behandling. Udover gode og stærke komponenter prioriteres en høj køreoplevelse ligeså på en Bottecchia MTB. I forhold til gear anvendes producenten Shimano, der designer gear specielt til en mountainbike. Disse produceres i aluminium, og vil typisk opleves som velfungerende og meget glidende i deres skift. Du behøver derfor ikke bekymre dig om irriterende gearskifte på en Bottecchia mountainbike men i stedet nyde turen til fulde.

Shimano fremstiller gear efter behov. Nogle geargrupper virker bedst til trekking, hvorimod andre er bedre egnet til touring. Hvilke gear du skal gå efter på din Bottecchia mountainbike afhænger af behov. Der kan vælges mellem forskellige geargrupper. Shimano Acera har en skifter, der er designet til 7/8 gear. Denne type gear er udbredt til trekking kørsel. En Shimano Alvio har et upåklageligt gearskifte, og anvendes ofte til både trekking og trouing. Der findes altså et væld af muligheder til din Bottecchia MTB. Afhænging af behov og forventninger, kan du til- og fravælge, som du lyster.