Bulls mountainbikes / MTB

(2) 2 Varer fundet

Tabel Liste

Tabel Liste


Til toppen

Kør det danske landskab tyndt på din mountainbike fra Bulls

Bulls MTB

Tyske Bulls startede tilbage i 1993 med at fremstille cykler. Deres mange års erfarring har placeret cykelmærket som en af de helt store spillere på cykelmarkedet. De fremstiller et stort antal cykler, men bliver hovedsageligt anerkendt for deres sportscykler, nærmere betegnet mountainbikes. Dette skyldes den høje kvalitet og komfort på cyklerne. En Bulls mountainbike hæver begrebet køredynamik til et helt nyt niveau, hvorfor denne sportscykel er uhyr populær blandt MTB-ryttere. Den store popularitet kommer af det innovative samt attraktive design, der er konstrueret til at overgå de højeste forventninger.

En Bulls MTB er helt ideel til sjov og ballade i det fri, hvor du kan forvente action og gå-på-mod. Derudover er den utrolig let at trække op ad bakkeskråninger og andre forhindringer. Alle Bulls mountainbikes er fremstillet i stærkt materiale, som kan klare selv det mest udfordrende terræn i skoven. Hvis du er til ruter med vandhuller og mudret underlag er denne MTB helt perfekt. En Bulls mountainbike kan dog også anvendes til mere rolige ture i skoven, hvor du kan nyde den smukke danske natur. Uanset om du kører på landevejene eller i skoven, så vil du altid føle en stor frihed, når du er ude på din Bulls mountaibike.

Innovative Bulls MTB i spartanisk design

Mountainbikes fra cykelmærket tilbydes i forskellige typer og designs. Afhængig af dine behov samt kørestil kan du nemt udvælge din favorit model. De to mest kendte typer er cross country og all mountain. En Bulls MTB cross country er udviklet til de ryttere, som ønsker at give den ekstra gas i terrænet. Disse cykler er forholdsvis spartaniske i deres udseende og skiller sig derfor ofte ud fra mængden. Derudover omsættes alt pedalkraft til direkte fremdrift, hvorfor denne type også er god til ræs mod vennerne. Du kan vælge blandt både aluminiums- og carbonramme til denne type.

En all mountain er en effektiv turcykel. Denne Bulls cykel har en affjedring på op til 160mm, hvilket gør den ideel til lange stigninger samt nedkørsler. Modellen har ofte brede dæk og fælge. Kraftige skivebremser og fjederelementer er ligeså et must på denne cykel.

Brede dæk, affjedring og masser af gear er grundingredienserne på en Bulls mountainbike. Dette er cykler af høj kvalitet, som byder på designs til både mænd og damer, hvilket giver et bredt og alsidigt udvalg. Derudover kan forskellige komponenter og udstyr skiftes ud, så du ender med en skræddersyet Bulls MTB, der passer til dig og dine behov. Søger du et godt tilbud? Vi har indmellem Bulls MTB på tilbud samt sportscykler fra andre kendte mærker.