Citybikes

(30) 30 Varer fundet
Vinter Kampagne

Tabel Liste

Sæsonafslutning

Tabel Liste


Til toppen

Citybikes

citybike

En citybike er en cykel der transporterer dig nemt, hurtigt og ikke mindst komfortabelt. Som navnet antyder er denne type cykel velegnet til kørsel i byen. Denne type cykel er bygget med komfort fremfor fart for øje og er perfekt til alt fra pendling og anden hverdagstransport, til skovture og andre fritidsaktiviteter. Citybikes er en af de mest populære cykelmodeller og vi har derfor på HelloRider et stort udvalg i mange forskellige mærker, farver og designs.

Herunder finder du citybikes i forskellige modeller:

Valg af citybike

Uanset dit behov i forhold til antal af gear, design og transport tilbehør kan du være sikker på at der findes en citybike som passer! Desuden findes citybikes i mange forskellige designs som både vintage, retro eller moderne, så du altid kan komme frem til din destination med stil. Valgene er rigtig mange og hos HelloRider finder du helt sikkert den model der passer præcis til dig!

Citybikes til enhver smag

Citybiken er en populær cykeltype, især i Danmark, hvor man ser mange af denne cykel type i hverdagen. Dette er med god grund, da denne cykel sammenlignet med andre typer har høj komfort samtidig med at den er let og lækker at køre på, når transporten skal være let og hurtig. Citybikes findes i både herre og dame modeller, hvor forskellen i geometri udgør forskellen. En citybike dame har en mere oprejst siddeposition, mens en citybike herre har en let foroverbøjet siddeposition. På HelloRider er det let at filtrere vores store udvalg af citibikes så du nemt og hurtigt kan finde lige præcis den cykel du ønsker dig! Stort set alle cykelproducenter har deres egne serier af citybikes og på HelloRider har vi altid de mest populære modeller fra de bedste kvalitetsmærker.

Er du i tvivl om hvilken cykel du skal vælge eller hvilket tilbehør der passer bedst til den model du kigger på? Så er du velkommen til at kontakte vores kundeservice enten via e-mail, telefon eller chat. Når du køber en cykel fra HelloRider, samler og monterer vores cykeleksperter alle komponenter til perfektion for at sikre den højeste kvalitet når du modtager din nye cykel. Derudover tilbyder vi også prismatch, så hvis du har set en cykel billigere et andet sted, så matcher vi prisen!