Citybikes

(118) 118 Varer fundet
Sensommer rabatter

Tabel Liste

Sæsonafslutning

Tabel Liste


Til toppen

Citybikes

Kildemoes citybike

En citybike er en letkørende cykel der transporterer dig nemt og hurtigt. Som navnet antyder er denne type cykel velegnet til kørsel i byen. Denne type cykel er bygget til at kunne køre hurtigt med sine smalle dæk og relativt lette stel og du har en behagelig let foroverbøjet kørestilling, for at mindske vindmodstand. Citybikes er en af de mest populære cykelmodeller og vi har derfor på HelloRider et stort udvalg i mange forskellige mærker.
Du finder cykler med mange eller få gear som udvendige eller indvendige gearing. Vælg mellem cykler med eller uden baggagebærer i en moderne eller klassisk stil. Valgene er rigtig mange og hos HelloRider finder du helt sikkert den model der lige passer til dig!

Citybike serier

Citybiken er en populær cykeltype, især i Danmark, hvor man ser mange af denne cykel type i hverdagen. Dette er med god grund, da denne cykel sammenlignet med andre typer har høj komfort samtidig med at den er let og let kørt, når transporten skal være let og hurtig frem.
Er du mere til den klassiske stil, med en mere oprejst sidde stilling og mere opbevarings plads, finder du det du søger med vores klassiske cykler.

På HelloRider er det let at filtrere og vælge ud fra præferencer ved at bruge vores filtre til at finde frem til netop din favorit cykel. Der er mange muligheder for at tilpasse cyklerne lige netop dit behov. findes en lang række tilbehør, som passer til netop din nye cykel.

Alle mærker har deres egne serier af citybikes og på HelloRider har vi altid de mest populære modeller fra de bedste kvalitetsmærker se blandt andet:

Er du i tvivl om hvilken cykel du skal vælge eller hvilket tilbehør der passer bedst til den model du kigger på er du velkommen til at kontakte vores kundeservice enten via mail, telefon eller chat.
Du finder altid et stort udvalg af kvalitets cykler hos HelloRider.

Citybikes fra HelloRider vurderes med et gennemsnit på 9.0, baseret på 173 kundeanmeldelser. Priserne på citybikes varierer fra 4.199,-DKK til 9.999,-DKK.