Cortina cykler

(24) 24 Varer fundet
Cortina

Tabel Liste

Tabel Liste


Til toppen

Cortina cykler

Cortina cykel

Dristig, anderledes og nyskabende, dette er blot nogle af kendetegnene ved en Cortina cykel. I 70'erne kom dette mærke på markedet med dagligdags, no-nonsense bycykler, men er i det sidste mange år vokset som et cykelmærke med mere og mere opmærksomhed på erfaringer og livstil.
Cortina er derfor også kendt for deres forfriskende og nyskabende designs, der liver op på gader og stræder. Fra smarte og stilfulde designs til smukke boheme cykler; Cortina har noget til enhver smag.
Et godt eksempel er den populære og alsidige Cortina U4 og forgængeren for den Cortina U1. U4’eren er med sit frontlad en populær og praktisk cykel.

Cortinas søgen efter en moderne trendy cykel har bragt dem tilbage til rødderne, til et udsende man kender fra før i tiden. Til hvordan cykler så ud en gang, hvor bagere og slagtere transporterede deres varer og ordre på cykler.
Man prøver at ramme det oprindelige meget robuste look fra starten af det 20. århundrede med urban cykler forsynet med forreste og bagerste bagagebærere.
Cyklerne har netop transport in mente og gør det let at medbringe hvad enten man måtte have brug for at transportere på sin cykel.

Cortina tilstræber at ændre og påvirke det urbane landskab med cykler der gør dig glad og har et mode præg, dette gennem brug af farver, design og lækre detaljer.

Cortina modeller

Man finder cortina cykler i tre forskellige linjer:

 • Originals: autentiske cykler med retro look
 • Utility: moderne transportsbikes
 • Metropole: sporty bycykel
 • Hos HelloRider finder du et eksklusivt udvalg af Cortina cykler til skarpe priser og finder du ikke lige den model du er på udkig efter har vi også mange andre cykler i sortimentet.
  Du finder helt sikkert en cykel til dine behov.
  Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice for rådgivning omkring dit valg, vi er klar på mail, chat eller telefon.

  Cortina cykler fra Smartcykler vurderes med et gennemsnit på 8.7, baseret på 46 kundeanmeldelser.
  Priserne på Cortina cykler varierer fra 3.999,- DKK til 6.399,- DKK.