Creme fietsen

Creme cykler

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Creme Cykler - Oplev det unikke design

Creme cykel

Grundejerne af Creme cykler har haft cykler som hobby, passion og job i mange år. De startede deres karriere indenfor mountainbikeindustrien. Efter deres arbejdsdage hos mountainbikefirmaet, brugte de sine citybikes til caféer og restauranter for at møde venner og familie. De begyndte at sammenligne Citybikes og kom frem til at der manglede stil og design. Det har været mange lange dage og hårdt arbejde, men de er i dag tilfredse med deres resultat.

Hvorfor en Creme cykel

Creme cykler har et unikt design. De har designet Citybikes, der passer godt ind i storbyen. De giver dig en cykel med sporty følelse og stadig en oprejst siddeplads, der betyder at du har et godt overblik over dine omgivelser.

Valg af cykel

En af de ting du skal tænke på, når du køber en cykel, er hvor ofte du kommer til at benytte dig af cyklen. For eksempel, skal du bruge cyklen til pendling eller skal du have en cykel, som kan klare mere og hårdere terræn. Hvis du er usikker på hvilken cykel du skal vælge, kan du enten bruge vores filterfunktion, eller kontakte vores kundeservice via telefon, e-mail, chat eller i en af vores butikker. De er specialister på cykler, så hvis du har spørgsmål, kan de hjælpe dig.

Producten vergelijken