Cykler med frontlad

Geen producten gevonden voor deze selectie.

En cykel med frontlad gør transporten lettere

cykel med frontlad

Cykler med frontlad, også kendte som transportcykler, er kendetegnet ved, at have både bagagebærer og frontlad. Den klassiske transportcykel er populær i Holland, på grund af den brede anvendelighed i bymiljøer. Disse cykler er robuste og kan tåle mere vægt end almindelige cykler. I kombinationen med en kasse eller en kurv, bliver transporten nemmere. En transportcykel er perfekt til hverdagens gøremål såsom indkøb, da cyklen er designet til tungere transport.

Hos hellorider finder du en bred vifte af transportcykler, blandt andre fra mærkerne Cortina og VanTuyl. De mest populære modeller med frontlad kommer fra mærkerne Cortina, Vantuyl og Victesse.

Stilfuld og miljøvenlig transport

En cykel med frontlad kan bruges som transportcykel, eller blot som en bycykel med ekstra plads til daglige indkøb. Der findes både klassiske damecykel modeller og herrecykler med frontlad. Begge modeller har et klassisk, retro udtryk og skiller sig helt sikkert ud i mængden! Hos hellorider har vi et stort udvalg af kategorien ”cykel med frontlad” så du kan få lige præcis den type cykel du ønsker dig. En cykel med frontlad er ikke bare praktisk i dagligdagen, men også til længere ture med opbakning. Transportcykler er robuste og kan tåle alt slags vind og vejr.

Hos Hellorider har vi cykler med frontlad til både mænd og kvinder.

Brug for hjælp til at vælge?

En billig cykel med frontlad (transportcykel) findes i mange forskellige modeller, så det kan være svært at vælge lige præcis den der passer bedste til dine behov. Hos Hellorider står vi altid klar til at hjælpe dig med at finde den mest optimale cykel med frontlad til netop dine behov. Søger du et godt tilbud på en specifik cykel med frontlad? Hold øje med vores hjemmeside, hvor vi ofte har super gode tilbud på både elcykler med frontlad og citybikes med frontlad. Har du spørgsmål, kan du altid kontakte vores kundeservice på telefon, e-mail eller chat.

Producten vergelijken