Frappe Cykler

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Frappe cykler - Den optimale cykel til bykørsel

Frappe cykler

Med en Frappe cykel får du et smukt design og høj komfort. Frappe cykler er primært beregnet til bykørsel med deres bekvemmelighed, oprejst siddeposition og lav indgang. Derudover er Frappe cykler udstyret med ergonomiske håndtag og en komfortabel sadel der giver dig en fantastisk tur på tværs af byens veje. Den oprejste siddeposition giver dig mulighed for nemt at navigere i det stressende bymiljø, samtidig med at være fysiologisk mild mod ryg og håndled. Den lave indgang giver dig mulighed for nemt at komme af og på cyklen.

Det klassiske look

Det klassiske look og retro design er kendetegnet ved en Frappe cykel - Moderne og smukke cykler med trendy farver. Fremragende cykel til den modebevidste person, der altid matcher stil og tilbehør.

Frappe elcykler - Kom hurtigt og frisk på arbejde

Frappe cykler har et udvalg af elcykler, der hjælper dig med at cykle længere og hurtigere, uden at føle sig udmattet, når du kommer på arbejde. Den elektriske motor giver en aktiv støtte, som du selv kan justere når du er ude og køre. Det lave lydniveau giver dig mulighed for at bruge din cykel uden at forstyrre naboens ro i sindet. En elcykel har en opladningstid på et par timer, hvilket gøre det nemt at bruge en Frappe elcykel hver dag!

Har du flere spørgsmål til vores udvalg af Frappe cykler? Spørg endelig vores eksperter til råds! De sidder klar på telefon, email eller i en af vores landsdækkende butikker. Var en Frappe cykel ikke det du ledte efter? Se også vores store udvalg af citybikes, elcykler eller sportscykler, sammen finder vi en cykel der passer dig!

Producten vergelijken