Hercules elcykler

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Hercules elcykler - Tysk topkvalitet

Hercules elcykel

Hercules er et af de mest kendte cykelmærker på det tyske marked. De har produceret cykler siden 1886 og er derfor en velkendt spiller på markedet. I 80'erne valgte de at tilføje elcykler til deres sortiment. Dog er både cykler og elcykler af høj kvalitet og derudover baseret på tradition samt innovation. Specielt Hercules elcykler bliver udviklet med henblik på at opfylde alle krav og behov, det moderne menneske må have.

Elcyklerne fra Hercules fremstilles inden for næsten alle modelkategorier, herunder også som pedelecs. En Hercules elcykel har et stilrent og flot design, hvilket til tider anses som mere enkelt sammenlignet med andre elcykel modeller. Den klassiske stil på elcyklen passer dog suverænt ind i gadebilledet i Danmark, hvilket også har gjort den til en uhyr populær model. En anden grund til den store popularitet blandt Hercules elcykler er deres gode køreegenskaber. Det er yderst komfortabelt at cykle rundt på en Hercules elcykel, uanset om det er i midtbyen, på landevejen eller andetsteds. Ønsker du at forbedre din motion yderligere, så kan du være sikker på at finde en Hercules elcykel, der opfylder netop dette behov.

Bosch motorsystem på en Hercules elcykel

Hercules byder på forskellige driftteknologier, alle med hver deres fordele og ulemper. Det store udbud gør det ligeså nemmere at finde den Hercules elcykel, der passer bedst til dit behov. De anvender også det populære motorsystem, Bosch på en lang række af deres elcykler. Dette motorsystem afgiver præcis ydelsesdiagnostik. Du kan altså forvente den bedste afstemning til optimal kørenydelse med Bosch motorsystemet på din Hercules elcykel.

På elcyklerne fra Hercules er motoren oftest anbragt lavt i kranken, og batteriet findes enten på skrårøret eller bagagebæret. Placeringen er ganske strategisk, da det bevarer den rene stil, som Hercules elcykler er kendt for. Bosch motoren kan styres fra Intuvia controller systemet med dertilhørende display. Du har altså fuld kontrol over motoren og kan til enhver tid tilpasse ydelsen, så den passer til dit behov, når du er ude på din Hercules elcykel.

Hercules elcyklel – moderne og dynamisk

Brandet formår gang på gang at fremstille elcykler, der er ligeså moderne og dynamiske, som de mennesker der kører på dem. På trods af sine mange år i branchen, forbliver de en aktiv og stor spiller på markedet. Det kan være svært at vurdere, hvilken Hercules elcykel der passer til netop dit behov og dine krav. Vi anbefaler derfor, at du prøvekøre forskellige Hercules elcykler, inden du beslutter dig. Du kan også prøvekøre en elcykel fra et andet mærke for bedre at kunne mærke, hvordan en elcykel fra Hercules adskiller sig fra resten. Dette kan ske i alle vores landsdækkende testcentre.

Producten vergelijken