Elcykel

Crescent cykler

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Crescent cykler - Fremstillet til det nordiske klima

kildemoes cykler

Bag en Crescent cykel er der masser af viden. På den svenske vestkyst har cykelmærket produceret og fremstillet cykler specielt designet og udviklet til det nordiske klima. Særligt fokus er på rammen af cyklen. Cykelstellet fra Crescent vil holde og arbejde for dig i tusindvis af kilometer i løbet af årtier og være i stand til at udholde alt vind og vejr. Udviklingen og produktionen foregår i Varberg på en fabrik. Der arbejder og producerer et erfarent team af designere rammerne med blandt andet optimal stivhed og vægt. Den geometriske sammensætning afhænger af, hvem der skal sidde på sadlen og hvordan cyklen skal bruges. En ramme designet til en klassisk damecykel er meget forskellig fra en sportscykel, når det kommer til mange forskellige funktioner som luftmodstand.

Forskellige Crescent modeller

En Crescent cykel bliver produceret i forskellige modeller og former. Fra Crescent citybikes til elcykler, mountainbikes og racercykler. Garanteret hos alle modeller er det svenske håndværk, klassisk design og at cyklen vil vare i lang tid fremover. Cyklerne har alle stærke og holdbare komponenter med veldesignet geometri.

Hvis du er interesseret i en fantastisk allround fra Crescent cykler designed med lav indgang til damer, anbefaler vi at du tjekker Åkulla serien. Den oprejste kørestilling sikrer, at du får et godt tilsyn med dine opgivelser og navigere rundt i dine omgivelser uden problemer. Hvis du leder efter en sportscykel, kan vi anbefale Maxa serien. Sportlig kørestilling og en cykel, der er lavet til at udfordre grænser og slå fart rekorder. Letvægts kulfiberramme gør det nemt og hurtigt at nå højere hastigheder. Mindre modstand og forbedret navigationsevne giver dig mulighed for at nå meget høje hastigheder. Hvis du er interesseret i en citybike med gode transportmuligheder, anbefaler vi at du kigger nærmere på vores udvalg af Crescent citybikes.

Crescent elcykel - Det optimale transportmiddel

En Crescent elcykel er et godt alternativ som transportmiddel. Du kan opretholde en aktiv og sund livsstil, mens du bidrager til et bedre klima og miljø for os alle. En elcykel giver dig mulighed for at køre længere og hurtigere end en almindelig cykel på grund af den aktive støtte fra elmotoren. Hvis ikke en Crescent elcykel, var det du ledte efter, anbefaler vi at du tager et kig på vores udvalg af elcykler fra andre mærker.

Producten vergelijken