Cube cykler (125)

(125) 125 Varer fundet

Tabel Liste

Tabel Liste


Til toppen

Cube cykler

Cube LTD

Køber du en Cube cykel får du tysk grundighed komprimeret i en cykel. Det tyske cykelmærke Cube har i mange år produceret mountainbikes, men vi er ved HelloRider også glade for at kunne tilbyde Cube cykler til et endnu bredere publikum og er derfor meget glade for at kunne præsentere et stort udvalg af Cube modeller.

Cube står for tysk teknik og grundighed, det kan både ses og føles og afspejles tydeligt i udformningen af de forskellige modeller. Dette er dog uden at gå på kompromis med lækkert design og flotte farver. Cube er mere end blot mountainbikes og hvad alle modellerne har til fælles er ekstrem høj kvalitet.

Cube cykler er for alle

Cube fås i stort set alle str. så lige meget om du leder efter cykel til de mindste i familien eller voksne finder du en passende model. Ligeledes finder du Cube race og mountainbikes specielt fremstillet med en geometri som passer til kvinder med deres WLS geometri.
Endvidere er Cube også kommet på banen med en række elcykler, eller hybrid bikes som de selv kalder dem.
Her finder du både seje mountainbikes med støtte til at besejre de stejle bakker, men som samtidig kan bruges all-round samt almindelige hverdags cykler med medvind på cykelstien, velegnet til hverdagsbrug. Alle i et samarbejde med Bosch powersystemer.

Se vores spændende udvalg af de forskellige Cube cykeltyper her:

Hvis du er i tvivl om hvilken Cube cykel du skal vælge er du velkommen til at kontakte vores kundeservice enten via mail, chat eller telefon. Så guider vi dig igennem dit valg. Hvis du er i tvivl om hvilken størrelse du skal bruge kan du hente hjælp i vores stelstørrelse guide.

Udover Cube cykler forhandler vi hos HelloRider også en lang række andre kvalitets cykler. Du finder hos HelloRider altid et stort udvalg for at kunne sikre at der altid er den helt perfekte cykel til dig.

Cube cykler fra HelloRider vurderes med et gennemsnit på 8.8, baseret på 90 kundeanmeldelser. Priserne på Cube cykler varierer fra 2.899,-DKK til 27.499,-DKK.

Sammenlign produkter Ryd alle Vis sammenligning
 • Fjern element Brinckers Bretagne M8 Lav Indstigning
  Winnaar E-bike Test spar 5800,- Gammel pris 22999,- Special price 17199,- Fri fragt! spar 5800,-
  Forsikringsgodkendt
  Ja
  Tilgængelige størrelser
  49, 53, 57 cm
  Motorteknologi
  Bafang
  Rækkevidde op til
  210 km
 • Vælg et produkt at sammenligne
 • Vælg et produkt at sammenligne