Cykel med remtræk

Cykler med remtræk

(3)
Faldende orden
per page
 1. BMC Alpenchallenge 01 One 2020
  BMC Alpenchallenge 01 One 2020
  • Antal gear: 11
  • Bremsetype: Hydrauliske skivebremser
  • Stel materiale: Aluminium
 2. BMC Alpenchallenge 02 One 2020
  BMC Alpenchallenge 02 One 2020
  • Antal gear: 8
  • Bremsetype: Hydrauliske skivebremser
  • Stel materiale: Aluminium
 3. Cube Hyde Race 2020 Herre
  Cube Hyde Race 2020 Herre
  • Antal gear: 8
  • Bremsetype: Hydrauliske skivebremser
  • Stel materiale: Aluminium
Faldende orden
per page

Cykler med remtræk - Revolutionerende cykelkæde

En cykel med remtræk er et revolutionerende alternativ til den traditionelle cykelkæde. Cykler med remtræk er et alternativ til den originale olierede kæde, og er nu blevet erstattet af et trandrem med carbon. Kan du lide at cykle, men ikke vedligeholdelse? Så læs videre! Så hvorfor vælge en cykel med remtræk i stedet for en cykel med en traditionel kæde? En cykel med remtræk giver flere fordele. Disse er angivet nedenfor.

Fordelene ved en cykel med remtræk

Aldrig beskidte bukser igen: En traditionel kæde skal smøres med olie for at din cykeltur bliver optimal. Kædeolie har den ulempe, at du kan risikere at få olie på hænder og bukser.

Ingen vedligeholdelse: En cykel med remtræk kræver ikke olie for at din cykeltur bliver optimal, så kæden skal næsten aldrig vedligeholdes. Rengøring af kæden er super nemt! Du skal blot tørre eller skylde snavset ud

Varer længere: Kæden på en cykel med remtræk varer i gennemsnit fire gange så længe som en traditionel kæde. Så du behøver ikke bekymre dig om en erstatning!

Hurtigere end en traditionel cykel: Cyklingen bliver nemmere med remtræk, fordi kæden giver mindre modstand,

Lydløs cykling: Som en traditionel kæde bliver ældre, laver den mere og mere støj. En cykel med remtræk forbliver helt stille. Dejligt ikke?

Vores udvalg af cykler med remtræk

De to største udbydere af cykler med remtræk er Cortina og Cube. Ønsker du en moderne livsstilcykel med remtræk? Så kig på vores udvalg af Cortina cykler med remtræk. Dette er cykler med et moderne, slankt og minimalistisk design, der adskillder dig fra andre. Med remtræk er denne cykel optimal og kræver lav vedligeholdelse! Vil du gerne have en mere sporty cykel? Så tag et kig på vores udvalg af Cube cykler med remtræk. Med en Cube kan du køre vildt i skoven i weekenden og nyde de daglige ture til arbejde. Ønsker du at cykle endnu hurtigere? Så tag et kig på vores udvalg af Elcykler med remtræk. Her finder du fantastiske cykler, som kan få dig hurtigt frem i hverdagen!

Har du brug for rådgivning?

Vil du have hjælp til at finde en passende cykel med remtræk? Vores team af eksperter er altid klar til at besvare alle din spørgsmål! Ring, email eller start en online chat. Hvem ved, måske kan du snart være den lykkelige ejer af en smuk cykel med remtræk!

Sammenlign produkter