Cube Attain

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Cube Attain - Sublim finish

Cube Attain

Med Cube Attain serien tilføjer Cube endnu en familie i deres racercykel udvalg. Med en Cube Attain får du en hurtig, tavs og konkurrencedygtig cykel. Med sin letvægtsramme viser Attain, at aluminiumscykler også kan være usædvanligt lette! Dette resulterer i en lynhurtig cykel med en stiv ramme og en sublim finish!

Cube Attain - Fart når det er bedst

Cube Attain er effektiv, som straks afspejles i alle aspekter af racercyklen. Kæden løber glat, og du kan skifte gear nemt takket være Shimano-samlingen. Cube Attain fås i forskellige priskategorier og er derfor velegnet til enhver sport cyklist. For eksempel er "standard" Cube Attain perfekt velegnet til nybegynderen, eller en cyklist med lidt erfaring. Cyklen er dog absolut ikke standard med sine egenskaber. Cube attain GTC SL Disc er en racercykel til den lidt mere erfarne cyklist. Denne cykel er en af de få cykler fra Cube Attain-serien med en carbonramme. Et beværkelsesværdigt træk ved denne cykel er dens hydrauliske skivebremser, som i stigende grad bruges i den proffesionelle cykelverden. Med Cube Attain serien finder du en uovertruffen racercykel til alle cyklister!

Mere information

Søger du mere information om Cube Attain serien? Kontakt endelig vores eksperter, de sidder klar på telefon, email, chatten eller i en af vores landsdækkende butikker. Var en Cube Attain ikke hvad du ledte efter? Se også vores store udvalg af sportscykler. Sammen finder vi den cykel der passer dig!

Producten vergelijken