Cube

Cube Racercykler

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Cube racercykler - tysk kvalitet i verdensklasse

Cube racercykel

Tyske Cube er en af de førende leverandører af cykler. De er specielt kendt for deres racercykler. Mærket har siden starten fokuseret på innovation og løbende udvikling i fremstillingen af racercykler. Denne strategi har gjort, at de i dag er et anerkendt mærke indenfor cykel branchen. Både professionelle såvel som amatør cykelryttere vælger en Cube racercykel fremfor andre mærker.

Kvalitet er ligeså første prioritet hos cykelmærket. Du vil altså sagtens kunne mærke forskel mellem en Cube racercykel sammenlignet med en købt i et storcenter. For at sikre og bevare den høje kvalitet bliver hver eneste cykel grundigt testet, før den bliver sendt ud til kunden. Fra tegnebord, produktionsforløb og til racercyklen kan findes i butikkerne bliver alt gennemarbejdet og kontrolleret ned til mindste detalje. Derudover anvender mærket også testpiloter, som består af både konkurrenceryttere og amatører. Testpiloterne tester alle Cube racercykler på bl.a. landevejene og andet terræn. Dette gøres for at teste produkterne og for at finde eventuelle fejl. Der bliver herefter givet feedback, som bruges til at videreudvikle racercyklerne.

Der findes et stort udvalg af racercykler i sortimentet hos mærket. Der bliver bl.a. fremstillet cykler til både herre og damer. Derudover produceres der også forskellige modeller, såsom Cube Agree, Cross og Attain. Forskellen i disse modeller skal findes i selve geometrien på stellet. Mærket formår at kombinere bruger feedback, ekspertise og viden. Dette bruges til at designe, udvikle og designe Cube racercykler af højeste kvalitet. Denne process gør ligeså, at mærket anerkendes verden over.

Fuld fart frem med en Cube racercykel

En af grundene til, at en Cube racercykel er så populær blandt mange racercykel entusiaster skyldes, at den er bygget utrolig let. Cube racercykler er produceret i lette materialer. Når du er ude at cykle, vil du føle, at du flyver hen over landevejen. Derudover reagerer den hurtigt på dine bevægelser, hvorfor den er nem at manøvre rundt med. En Cube racercykel kendetegnes også ved dens slanke og lette stel samt smalle dæk. Disse komponenter medvirker til, at kontakten til underfladen er minimal, og rullemodstanden reduceres mest muligt. På en Cube racercykel kommer du altså hurtigt afsted, hvilket er perfekt til landevejskørsel.

Udover lette komponenter har stillingen også en væsentlig betydning, når det kommer til hastighed på en racercykel. Derfor sidder rytteren som regel i en foroverbøjet stilling på en Cube racercykel. Dette giver en aerodynamisk holdning og dermed lavere vindmodstand. Derudover købes Cube racercykler oftest uden overflødige detaljer, såsom skærme, bagagebærer og ekstra udstyr. Disse elementer medvirker til, at du kommer op i en højere fart på racercyklen.

Mærket har produceret racercykler til ethvert niveau – både til professionelle og nye/amatør ryttere. Hos hellorider finder du et stort udvalg af cykler fra Cube. Det betyder, at du har mulighed for at finde en, som passer lige præcis til dig, dit niveau og behov. Søger du et Cube racercykel tilbud? Hold øje med vores cykel tilbudsside, hvor vi ofte har gode tilbud på racercykler, MTBs, elcykler og mange flere.

Producten vergelijken