Cube Acid

(1)
Faldende orden
per page
Lynhurtig levering
Indtast din højde og se cykler i din størrelse med mulighed for lynhurtig levering!
Filtre
  1. Cube Acid 29 2020
    Cube Acid 29 2020
    • Stel materiale: Aluminium
    • Gear gruppe: SRAM NX Eagle
    • Geartype: 1x12
Faldende orden
per page

Cube Acid - Mountainbike med komfort og alsidighed

Cube cykel

Cube Acid serien er en MTB hardtail serie som er beregnet til kørsel på singletracks og andre udfordrende mountainbikeruter. Med mellem 9-22 gear giver Cube Acid et gear til enhver lejlighed. Bremserne er hydrauliske skivebremser, der giver hurtig og sikker bremsning i alt salgs vejr og på alle overflader, våd som tør. En Cube Acid har alt hvad du behøver til enhver tænkelig off-road udfordring. En Cube Acid er deisgnet som en mountainbike med touring egenskaber såsom komfort og alsidighed. En perfekt model til at udforske nye off-road etaper på, uden at gå på komprimis med komforten.

Cube Acid cykler produceres i forskellige typer og farver, hver med deres unikke særpræg. En elektrisk Cube Acid gør turen på MTB spektakulær og meget sjovere! Vælger du en sådan cykel, så kan du være sikker på, at du får hele pakken, den karakteristiske stil, høje kvalitet og særlige æstetik, der kendetegner Cube Acid cykler. Cube Acid serien er selvfølgelig tilgængelig med forskellige hjulstørrelse og dæk så du kan tilpasse cyklen specifikt til dine behov og præferencer.

De udvælger selv de helt rette komponenter til hver cykel. Derudover tester Cube desuden alle cykelstel, inden de forlader fabrikken. Hvis du elsker at cykle lange ture, hvor køreglæde og komfort har høj prioritet, så er en Cube Acid lige noget for dig! Cube Acid Hybrid er den nyeste generation af Acid familien. Disse stærke elektriske mountainbikes sikrer, at du kan komme hurtigere og længere omkring end nogensinde før! Med en elektrisk MTB fra Cube kan du sætte nye mål for din udvikling inden for mountainbikesporten.

Hvorfor vælge en Cube cykel?

Der findes mange gode grunde til, hvorfor du skal vælge at investere i en Cube Acid kvalitetscykel. Én af dem er den høje kvalitet på cyklens komponenter. Derudover bliver alle Cube cykler håndsamlet i Tyskland, hvilket er meget unikt. Cube Acid cykler har en utrolig venlig geometri, som yder god komfort på cyklen. Du kan få noget af det absolut bedste udstyr til prisen til din cykel med en Cube Acid MTB. Du kan altså være sikker på, at du vil være glad for din Cube Acid cykel i mange år.

Søger du et godt tilbud? På vores tilbud side kan du ofte finde gode tilbud på lækre kvalitets Cube Acid cykler. Cyklerne findes i forskellige prisklasser og modeller. Dette garanterer at du kan finde en Cube Acid, der passer til dig og dine behov.

Sammenlign produkter