Cube

Cube Attention

(2)
Faldende orden
per page
Lynhurtig levering
Nyhed: Angiv din højde og se udelukkende de cykler vi har på lager som passer præcis til dig. Nemt ikke?
Filtre
 1. Cube Attention 29 2019
  Cube Attention 29 2019
  • Stel materiale: Aluminium
  • Gear gruppe: Shimano Deore
  • Geartype: 3x10
 2. Cube Attention 27.5 2019
  Cube Attention 27.5 2019
  • Stel materiale: Aluminium
  • Gear gruppe: Shimano Deore
  • Geartype: 3x10
Faldende orden
per page

Cube Attention - En komfortabel Mountainbike

Cube Attention

Cube Attention familien består af flere forskellige modeller. Fælles for Cube Attention er den komfort som de tilbyder. Cube Attention er udstyret med store dæk og en fantastisk suspensions gaffel, som sikrer dig nogen komfortable cykelture. Farverne giver Cube Attention et køligt, men sofistikeret udseende, så du med sikkerhed skiller dig ud fra mængden!

Komponenter af høj kvalitet

De 30 gear på denne cykel er også med til at give en fantastisk køreoplevelse. Når det er nødvendigt, kan du nemt skifte til det korrekte gear. Ved at bruge komponenter af høj kvalitet, skal du aldrig bruge mere energi en nødvendigt. Cube Attention er udstyret med en moderne cykelramme af aluminium, som giver cyklen den passende cykelvægt.

Mere information

Søger du stadig mere information om Cube Attention? Kontakt endelig vores team af eksperter, de sidder klar på telefon, email eller i en af vores landsdækkende butikker og vil med glæde besvare dine spørgsmål! Var Cube Attention ikke den cykel der passede dine behov? Se vores store udvalg af Mountainbikes, sammen kan vi finde den cykel der passer dig!