Cube attention

(2) 2 Varer fundet

Tabel Liste

Tabel Liste


Til toppen

Stjæl opmærksomheden med en Cube Attention

cube attention

Denne serie er tilgængelig med både 29" og 27,5" hjul, afhængigt af rammens størrelse. Med et 3x10 gearsystem og kraftfulde hydrauliske skivebremser fra Shimano samt en behagelig fjedringsgaffel fra RockShox, er der ikke mange der kan følge med en Cube Attention! Fra afslappede søndagsture til eksplosive træningsture er en Cube Attention en sikker vinder!

Flexibilitet og stabilitet

Produktionsteknikker, der tidligere var reserveret til topmodellerne, kan nu findes i det mere overkommelige prissegment. Interne kabler og et lækker aluminiumsstel giver Cube attention serien et simpelt og æstetisk udtryk. En Cube attention er en seriøs mountainbike, der er lavet til at modstå intensiv off-road brug. Takket være Agile Ride Geometry (ARG) har en Cube attention både fleksibilitet og stabilitet, så du kan overkomme alle forhindringer med lethed!

Har du spørgsmål?

Herunder finder du flere populære Cube cykler til markedets skarpeste priser:

På en Cube attention cykel kan du være sikker på at blive set! Med æstetik og kvalitet i fokus går du aldrig galt i byen (eller skoven) på en Cube attention! Er du i tvivl om hvilken Cube cykel du skal vælge? Kontakt vores kundeservice! Du kan kontakte os enten via e-mail, telefon eller chat. Cube cykler kan desuden købes i vores testcentre i København, Aarhus, Odense og Aalborg. Du kan selvfølgelig også købe Cube online!