Cube Reaction

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Cube Reaction - MTB med ekstra power!

Cube Reaction

Cube Reaction og Cube Reaction Hybrid serien er henholdsvis en MTB hardtail og en elektrisk MTB hardtail serie, som er beregnet til cross-country og off-road kørsel i skiftende terræn. Den elektriske mountainbike serie Cube Reaction Hybrid er skabt med performance og kontrol for øje. Med et lavt tyngdepunkt skal der meget til at slå en Cube Reation Hybrid af banen. INvendige cabler gør denne MTB æstetisk appellerende i udtrykket. Perfekt til cross country mountainbike ruter hvor alsidighed, styrke og komfort er særdeles vigtigt. En perfekt model til at udforske nye off-road etaper på, uden at gå på komprimis med komforten.

Cube Reaction cykler produceres i forskellige typer og farver, hver med deres unikke særpræg. En elektrisk Cube Reaction gør turen til en helt særlig oplevelse. Cube Reaction serien er selvfølgelig tilgængelig med forskellige hjulstørrelse og dæk, så du kan tilpasse cyklen specifikt til dine behov og præferencer. Cube Reaction modellerne er stærke, lette og hurtige, og kan oftest tilpasses med en dropper post hvis nødvendigt

De udvælger selv de helt rette komponenter til hver cykel. Derudover tester Cube desuden alle cykelstel, inden de forlader fabrikken. Hvis du elsker at cykle lange ture, hvor køreglæde og komfort er essentielt for din køreglæde så er en Cube Reaction lige det du leder efter! Cube Reaction Hybrid er den nyeste generation af Reaction familien. Disse stærke elektriske MTBs sikrer, at du kan komme hurtigere og længere omkring end nogensinde før! Med en elektrisk MTB Cube Reaction er der intet der kan stoppe dig!

Hvorfor vælge en Cube Reaction?

Der findes mange gode grunde til, at vælge en Cube Reation som din nye mountainbike! Alle Cube cykler bliver håndsamlet i Tyskland, hvilket bidrager til cyklens unikke udtryk, kvalitet og historie. Cube Reaction cykler har en lækker og komfortabel geometri, som er perfekt til dem som elsker at køre stærkt, uden af gå på kompromis med komforten. Du kan få noget af det absolut bedste udstyr til prisen til din cykel med en Cube Reaction MTB.

Søger du et godt tilbud? Hellorider har altid gode tilbud på lækre Cube Reaction cykler. Cyklerne findes i forskellige prisklasser og modeller. Dette garanterer at du kan finde en Cube Reaction, der passer til dig og dine behov. Har du spørgsmål, kan du altid kontakte vores kundeservice på telefon, e-mail eller chat. Derudover står vores cykeleksperter altid klar til at rådgive dig i vores landsdækkende testcentre.

Producten vergelijken