Damecykler (338)

(338) 338 Varer fundet
2. runde

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. / 19
Sæsonafslutning

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. / 19

Til toppen

Damecykel

Batavus damecykel

Cykler bliver i stigende grad tilpasset til dine behov og det samme gælder for damecykler. Du vil derfor altid finde en cykel der passer lige præcis til dig. Hos HelloRider har en bred vifte af forskellige typer af damecykler, for eksempel den klassiske Batavus cykel. Disse er cykler med en behagelig kørestilling, som er næsten vedligeholdelsesfrie på grund af de indvendige gear. Ofte kommer de med lukkede kædeskærme og gode kvalitets komponenter. Der findes også et hav af citybikes, med både ind- og udvendige gear. Nogle kommer uden meget udstyr for at få et stilrent udtryk og mulighed for selv at tilvælge efter behov, mens andre kommer med hele udstyrspakken med bagagebærer, kurve, lås og lygter til en praktisk hverdag. For den sporty kvinde, har vi hos HelloRider også et stort udvalg i både racercykler og mountainbikes.

En model man næsten ikke kan komme udenom når man taler damecykler er mamma cyklen. Det er en model med et længere stel, hvilket giver plads til at have et barnesæde foran på cyklen. Derudover har den dobbelt støttefod og styrlås, som hjælper cyklen til at stå mere stabilt.
Til sidst har vi elcyklen, som bliver mere og mere udbredt i en tid hvor der skal tænkes på miljøet og brugen af brændstofskrævende køretøjer skal begrænses. Der er dog grænser for hvor langt man ønsker at cykle på arbejde, for ikke at møde op svedig og udmattet, her er elcyklen det helt perfekte valg til den miljøbevidste kvinde.

Køb din nye damecykel online

Damecyklen er måske den mest berømte cykel vi kender, den ses overalt i byerne og på vejene. Cyklen er kendetegnet ved den lave indstigning, som også er foretrukket af mange mænd iøvrigt. På HelloRider får du nemt et overblik over de forskellige modeller vi sælger online og vi har gjort det nemt at vælge efter enten mærke og specifikationer, eller andre præferencer du måtte have til din nye cykel.

Det gælder om at kigge sig omkring, se hvilket design man godt kan lide, eller hvilke funktioner man ønsker sig af sin nye damecykel.
Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på enten telefon, via e-mail eller chat! Vi hjælper dig gerne med at finde frem til den helt perfekte cykel for dig.

Billige damecykler online

Der sælges rigtig mange billige damecykler online. Hos HelloRider finder du dog kun kvalitetsmærker inden for damecykler. Til gengæld får du altid en ny damecykel til en fordelagtig pris hos HelloRider.

HelloRider forhandler kun damecykler fra topmærker og herunder kan du se nogle af dem listet:

Kort sagt, der er masser af vælge imellem, så se udvalget og find din nye damecykel. Du finder alt lige fra den helt klassiske damecykel som du kender den til den mest avancerede og ny teknologiske racer
Hos HelloRider har vi et bredt udvalg af cykler, så du altid kan finde den helt rigtige model til dig. Er du i tvivl om hvad du skal vælge er du velkommen til at kontakte vores kundeservice via chat, mail og telefon.

Damecykler fra HelloRider vurderes med et gennemsnit på 8.5, baseret på 164 kundeanmeldelser. Prisen på damecykler spænder fra 3.999,-DKK til 64.999,-DKK.