Drengecykel

Drengecykler

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Den rigtige drengecykel

drengecykel

Når der skal købes en ny drengecykel, er det vigtigt at købe den rigtige drengecykel. Den som han allerhelst vil have, men samtidig også en som han kan føle sig trygge på når han bevæger sig ud i trafikken. Men med så mange forskellige mærker, størrelser og farver kan det være svært at finde den rigtige drengecykel, især hvis det er til en gave.

Børnecykler er typisk kendetegnet ved en geometri, som er specifikt designet til børn med kortere overrør på drengecykel, kortere bremsegreb, og en oprejst kørestilling. Hvilket gør det lettere for dit barn at styre den i trafikken.

Hvilken drengecykel?

Skal det være en MTB eller noget andet, hvilken størrelse skal han have? Alt dette kan ligeledes være svært, og især størrelsen på en drengecykel er vigtig, specielt til de lidt mindre som vokser hurtigt. Derfor er det altid en god ide, at købe en drengecykel i en lidt større størrelse end hvad han skal bruge i øjeblikket. Således kan han have den et ekstra år eller mere. Men det vigtigste når du køber en ny drengecykel, er at den er sikkerhedsgodkendt. Vi forhandler kun sikkerhedsgodkendte mærker, til gavn for dit barns sikkerhed.

Kom forbi vores butik

Hvis du er i tvivl om hvilken størrelse, mærke eller farve i skal have, så kig forbi en af vores butikker i København, Århus, Herlev, Odense eller Aalborg. Vi hjælper jer gerne med at finde den helt rigtige cykel, og vi har naturligvis også alt det nødvendige udstyr til børnecykler. Skulle den nye drengecykel, ikke være den rigtige model eller størrelser, hjælper vi jer meget gerne med at finde en drengecykel, og når den rigtige cykel er fundet, sender vi den så hurtigt som muligt.

Sammenlign produkter