EBS cykler

(1)
Faldende orden
per page
Lynhurtig levering
Indtast din højde og se cykler i din størrelse med mulighed for lynhurtig levering!
Filtre
  1. EBS Street Urban NX7 RB Damecykel
    EBS Street Urban NX7 RB Damecykel
    • Antal gear: 7
    • Bremsetype: Rullebremser
    • Stel materiale: Aluminium
Faldende orden
per page

EBS Cykler - Dansk højkvalitet

EBS Cykler

EBS cykler er designet og fremstillet i Danmark. Disse højkvalitetscykler har eksisteret i mere end 20 år, og får inspiration fra de klassiske citybikes, men med et sporty design. Med EBS cykler har du en oprejst siddeposition, der giver dig et bedre overblik over dine omgivelser. Alle EBS cykler er udstyret med ergonomiske håndtag, der er designet til at give komfort til dine hænder, når du cykler. Sadlen er også blød og bred, som gør det behageligt at bruge en EBS cykel, selv på de lange turer! Dækkene er designet med en bredde, så hver en cykeltur på en EBS cykel er en fornøjelse.

Hvorfor en EBS cykel

Hvorfor skal du have en EBS cykel? Cyklerne er ikke kun stilfuld, men også nyttige. At have en cykel til at pendle på arbejde eller til enkle hverdagsopagver, som at handle mad, er godt for alle. Du får ikke bare bedre motion med en cykel, du vil også spare penge, og i en større by vil det også spare tid. Med en EBS cykel er du sjældent forsinket og undgår morgentrafikken, og desuden vil du bidraget til et bedre miljø!

Mere information

Søger du mere information om EBS cykler? Tøv ikke med at kontakte os på telefon, email eller chatten. Du kan også besøge en af vores landsdækkende butikker. Sammen finder vi den cykel der passer dig og dine behov!

Sammenlign produkter