Elcykler / E-bike

(294) 294 Varer fundet
Sensommer rabatter

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. / 18
Democykler
Democykler

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. / 18

Til toppen

Elcykler

Elcykel

Elcyklen er på vej frem på det danske marked. Det er en ideel investering for dem, som ønsker at få ekstra hjælp til at træde i pedalerne, om det så er op ad bakke, i blæsevejr eller på en søndagscykeltur. Det er også muligt at sætte et barnesæde bagpå cyklen, hvilket gør det endnu nemmere at cykle rundt med børnene. En elcykel anvendes på samme måde som den traditionelle cykel – du skal selv træde i pedalerne for at komme frem. Hvorfor vælge en elcykel? Den helt store fordel ved elcykler er, at du slipper for at komme frem til dit arbejde, møde eller hjem svedigt, hvilket ofte er tilfældet med en almindelig cykel. Derudover er elcyklen et godt alternativ til bil nr. 2, da en cykeltur på 10-15 km snildt vil kunne klares på elcyklen. Dette er en sikker gevinst for både miljøet og din sundhed.

Elcykel eller E-bike?

Kært barn har mange navne, nogle mere brugte end andre. E-bike er det mest benyttede engelske udtryk for elcykel. Ofte vil du også høre elcyklen omtales som en elektrisk cykel. Alle er blot et synonym for en cykel med pedalassistance. Hos HelloRider anvender vi som regel udtrykket elcykel. Vi har elcykler for både mænd og damer.

Køb af elcykel

Det kræver god overvejelse at købe en elcykel, da det er en dyrere anskaffelse i forhold til en traditionel cykel. Elcykler kan fås i forskellige typer: citybike, mountainbike/MTB, racercykel og allround cykel. Inden for hver type kan der ligeledes være forskellige motorsystemer, såsom elcykel med centormotor, forhjulsmotor eller baghjulsmotor, som hver har deres fordele.

Hvilken elcykel er bedst kommer an på dit behov. Det er altså vigtigt, at du får klarlagt, hvad elcyklen skal bruges til. Herefter vil du have nemmere ved at vælge den model, som passer til netop dit behov. I vores landsdækkende testcentre har du altid mulighed for at prøvekøre forskellige type af elcykler, så du også kan få en fornemmelse af de forskellige motorsystemer. Vores cykeleksperter vil selvfølgelig stå klar til at besvare dine spørgsmål.

Hos HelloRider kan du ofte finde gode elcykel tilbud.