Citybike herre

(3)
Faldende orden
per page
Lynhurtig levering
Indtast din højde og se cykler i din størrelse med mulighed for lynhurtig levering!
Filtre
 1. Cortina U4 Transport Solid N7 2020 Herre
  Cortina U4 Transport Solid N7 2020 Herre
  • Antal gear: 7
  • Bremsetype: Rullebremser
  • Stel materiale: Aluminium
 2. Cortina U4 Transport Solid N3 2020 Herre
  Cortina U4 Transport Solid N3 2020 Herre
  • Antal gear: 3
  • Bremsetype: Rullebremser
  • Stel materiale: Aluminium
 3. Cortina Common N7 2020 Herre
  Cortina Common N7 2020 Herre
  • Antal gear: 7
  • Bremsetype: Rullebremser
  • Stel materiale: Aluminium
Faldende orden
per page

Citybike herre - Perfekt til daglig transport

Citybike Herre

En citybike herre, eller bare en herrecykel, er karakteriseret ved at have et overrør så cyklen er robust og meget stabil. Ydermere har en citybike herre en smule længere afstand mellem sadlen og styret for at imødekomme den mandlige anatomi. En citybike herre er perfekt til daglig pendling, indkøb og fritidsaktiviteter. Komfort og stil er i fokus på en citybike herre, og denne model findes i et stort antal varianter.

Herunder finder du stilfulde citybikes til herre af mærket Cortina:

En citybike herre har ofte en lukket kædeskærm og en robust bagagebærer, så den er brugbar til alle slags hverdagsaktiviteter. Selvom cyklens navn antyder eksklusivt brug i bymiljøer, er en citybike herre en perfekt model til en tur i skoven.

Når stil og komfort spiller sammen

Designet af en citybike herre har fokus på daglig transport, og derfor komfort. En citybike herre fås i mange forskellige farver og modeller, så du kan få præcis den citybike der passer til din stil og dine behov. Alle citybikes fra HelloRider leveres samlet og klar til brug. Med en mere opret siddeposition end man oftest ser på herrecykler, er en citybike herre en super komfortabel model til den elegante herre som gerne vil ankomme med oprejst pande. Med en citybike herre er du sikker på at få en behagelig tur hver gang du cykler på din citybike.

Brug for hjælp til at vælge?

En citybike herre findes i mange forskellige størrelser. Hvis du foretrækker at prøve din nye citybike herre i en butik fremfor online, så er det selvfølgelig ikke noget problem! Vi har i vores landsdækkende testcentre store showrooms, hvor også vores cykeleksperter står klar til at rådgive og hjælpe dig med, at finde den helt rigtige citybike herre til dig og dine behov. HelloRider står vi altid klar til at hjælpe dig med at finde din nye drømmecykel. Har du spørgsmål, kan du altid kontakte vores kundeservice på telefon, e-mail eller chat.

Sammenlign produkter