Elcykel - Centermotor

(92) 92 Varer fundet

Tabel Liste

Tabel Liste


Til toppen

Elcykel med centermotor

elcykel centermotor

Den seneste udvikling indenfor kategorien elcykler er en elcykel med centermotor. Denne motor er placeret i cyklens stel og altså ikke som på andre elcykelmodeller i enten for- eller baghjulet. Med en centermotor behøver man ikke at tænke på motor, hvis man skal skifte hjul eller dæk. En centermotor opfattes derfor ofte som den bedste motorplacering for cyklister som ønsker mindst mulig vedligeholdelse.

Hvorfor vælge en elcykel med centermotor?

Herunder kan du se elcykler med centermotor fra Bosch

En elcykel er selvfølgelig altid et sikkert valg hvis man ønsker at køre let og elegant til vigtige arrangementer, eller hurtigt og sved-frit på arbejde. I en elcykel med center motor er motoren placeret ved krankboksen. Dette gør cyklens tyngdepunkt lavere og cyklen mere balanceret. En centermotor yder støtte til krankakslen hvorpå pedalarmene sidder, så støtten føles mere naturlig, og du føler cyklen bliver løftet let fra vejen. En centermotor er den mest kraftfulde af de 3 systemer og giver masser af power til dine cykelture. Hvis du vil skifte dit bagdæk eller afmontere baghjulet, behøves du ikke at tage hensyn til motoren, som det er tilfældet med en forhjuls- og baghjulsmotor.

Elcykel med en centermotor fra Bosch

Bosch var en af de første producenter til at placere motoren i midten, inkorporeret i stellet. En populær elektrisk elcykel med centermotor er derfor elektriske cykler med Bosch-motorer. Elcykler med Bosch-motorer tilbydes nu af de største elcykelmærker som Brinckers og Cube. Hos HelloRider.dk kan du også finde elcykler (e-bikes) med centermotor fra andre mærker som Victesse, Frappe og Cortina.