Ladcykel

Foldbar elcykel - Transport i taskeformat

(2)
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Takashi E-Seven
  Takashi E-Seven
  • Motorplacering: Baghjul
  • Motorteknologi: Bafang
  • Antal gear: 7
 2. Dahon Ciao Ei7
  Dahon Ciao Ei7
  • Motorplacering: Forhjul
  • Motorteknologi: TranzX
  • Antal gear: 7
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foldbar elcykel - Transport i taskeformat

elektrisk foldecykel

Er du træt af fyldte cykelvogne i toget? Gør din pendling ligetil med en foldbar elcykel! Den lille cykel kan nemt foldes og tages med over skulderen, i bus og tog. Elcyklens kompakte størrelse og lette stel gør den til en ideel rejsemakker, der samtidig giver dig et 25 km/t forspring på cykelstien. Den foldbare elcykel er genial til dig, der skifter pendling mellem offentlig transport og cykel undervejs på rejsen.

Hvad er en elektrisk foldecykel?

En elektrisk foldecykel er en avanceret elcykel, der kan foldes sammen på få sekunder og tages med under armen. Det betyder at den kan transporteres som håndbagage i alle transportmidler - selv S-toget eller bussen. Ja, faktisk fylder den så lidt, at du ikke behøver tænke på at købe cykelbillet! Når mini elcyklen er sammenfoldet, trækker man som regel et overtræk over foldecyklen, så den ligner en almindelig taske. I udfoldet tilstand har elcyklen små hjul på et lavtsiddende hovedstel med langt sadelrør og højt cykelstyr. Det gør dem særligt fleksible og komprimerbare - selv med en elmotor installeret. Det fantastiske ved foldecykler er, at alle kan bruge dem. De er nemlig bygget til at blive special-indstillet til deres cyklist. Der bliver hele tiden udviklet nye måder til at gøre foldecyklen endnu mindre, lettere at folde - og vigtigst af alt: endnu lettere at bære. Vælg mellem en foldecykel med sporty baghjulsmotor med trækkraft eller solid centermotor, der giver dig ekstra pedalkraft på farten. Det er en perfekt løsning til den travle pendler, der har brug for et transportboost i taskeformat.

Tag din cykel med dig overalt

Modvind, myldretid og minimal tid? Intet problem. Din foldbare elcykel kan foldes ud og sammen på få sekunder, så du kan nå både tog og bus i god tid. Det er den komfortable løsning for dig, der har langt til stoppested og station for at komme hjem - og for dig, der gerne vil kombinere offentlig transport med cykling. Fold bare sammen på midten, sænk stellet og klik styret på plads. Så har du en komprimerbar elcykel i miniformat. Det er lige så let at folde den ud på farten og fås sus i pedalerne. Elcyklens motor giver dig en større rækkevidde end almindelige foldecykler - og en højere hastighed på op til 25 km/t. De fås med 3 forskellige hjulstørrelser - 40, 50 og 60 cm i diameter, hvor de mindste selvfølgelig også er lettest, men også lidt mere livlige på vejen. Hvis du er på udkig efter en elcykel, der udelukkende skal tage dig fra stationen til arbejdet, er 40 cm det helt rigtige valg. Den vejer mindst og er lettest at transportere. Er du derimod på udkig efter en cykel til længere cykelture, er de større 50 cm og 60 cm helt klart at foretrække. De ligger mere stabilt på vejen og føles mere komfortable at køre på over større distancer.

Producten vergelijken