Elcykel med centermotor

Herre elcykler med centermotor

(2)
Faldende orden
per page
 1. Cube Kathmandu Hybrid 45 625 2020 Herre - 50 cm - Iridium / Red
  Cube Kathmandu Hybrid 45 625 2020 Herre
  • Motorplacering: Center
  • Motorteknologi: Bosch Performance Line
  • Antal gear: 12
 2. E-bike Manufaktur 15ZEHN EXT 1125Wh 2020 Herre 45km - 50 cm - Bluegrey Matt
  E-bike Manufaktur 15ZEHN EXT 1125Wh 2020 Herre 45km
  • Motorplacering: Center
  • Motorteknologi: Bosch Performance Line
  • Antal gear: 10
Faldende orden
per page

Herre elcykler med centermotor

Man behøver ikke være mand for at værdsætte de solide herrestel med høj overrør. De giver nemlig øget stabilitet til elcyklen og en større balance, når du cykler. Og med en centermotor får du yderligere balance. Den sidder - som navnet antyder - i center af cyklens stel, nærmere betegnet i kranken eller skrårøret. Når du kører på din elcykel, trækker motoren kraft fra dine pedaltråd og leverer samme mængde energi til dine tråd. Det føles fuldstændig som at cykle på en almindelig herrecykel - men med konstant medvind hele vejen. Med en elcykel med centermotor får du både motion i hverdagen - og kommer hurtigere frem til arbejde, børnehentning og indkøb, uden sved på panden. Nemt!

Fordele ved elcykler med høj indstigning

Få bare fart under hjulene. Denne her centerdrevne elcykel er skabt til høj fart og stabil kørsel i alt slags vejr. Er du ikke overbevist endnu, kommer her 3 gode grunde til hvorfor du skal vælge herrecykel med centermotor:

Optimal balance

Oplev en velbalanceret elcykling fra grusbakker til bymiljø. Det høje overrør giver stellet en ekstra stabilitet til navigation og fart - og centermotorens placering gør cyklens tyngdepunkt lavt, så du lettere kan cykle. Her er den mest optimale balance, du kan finde i en elcykel.

Naturlig køreoplevelse

Få sus i pedalerne uden at miste cykeloplevelsen. Når du kører elcykel med centermotor, får du trækkraft direkte til pedalerne og det gør dine tråd stærkere. Det føles ganske enkelt som konstant medvind - uanset bakker og blæst.

Aktiv pendling

Tag elcyklen på arbejde, til fritidsaktiviteter og i skoven. Mange forventer at elcyklen er en slags knallert, men den kræver i høj grad din indsats for at komme op på 25 km/t. Spar på CO2 og gør noget godt for din krop. Snup elcyklen næste gang du skal ud af døren - så får du både motion og en miljøvenlig pendling. Find tilbehør til din nye herrecykelher.

Sammenlign produkter