Herre Elcykler

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Herre Elcykler

elcykel herre Kom godt afsted på en hurtig herrecykel med elektrisk motor. Her er fart over feltet, når du skal pendle til arbejde - eller tage et hurtigt friluftsræs med vennerne og familien. De smarte elcykler er en fantastisk måde at ændre hverdagens transport til en grøn løsning - uden at du kommer for sent til morgenmødet med sved på panden. Uanset om du er på udkig efter en hurtig citybike til pendling, en smart hybrid til fart og fritid, en stærk mountainbike med offroad-power eller en lynhurtig speed pedelec, så har vi hos Hellorider et stort udvalg af de bedste modeller.Se blandt andet kvalitetsmærker som Brinckers, Victesse, BMC, Cube, Kildemoes, Cortina, Merida og Butchers&Bicycles - alle med den nyeste motorteknologi fra Shimano, Bosch og Bafang med assistance op til 25 km/t.

Sådan finder du den rigtige elcykel

Hurtig fritidscykel eller solid pendlerassistance? Der er mange overvejelser, når du skal finde din nye elcykel. Meget af cykeldesignet er bestemt ud fra funktion. Det påvirker din siddestilling og elcyklens vægt - og vælges ud fra din overordnede kørestil. For nogle er det vigtigt, at herrecyklen både egner sig til hverdagens transport og de skrå stigninger i weekenden, mens andre udelukkende ønsker sig en elcykel til konkurrenceløb. Det afhænger af dine forventninger til din cykel - og hvilke fordele, du kunne tænke dig. Vi har samlet en kort guide til dig, der gerne vil finde den rigtige elcykel med høj indstigning:/p>

Elektriske citybikes

Er du til nem pendling i hverdagen på tværs af bymiljø og lange strækninger, er elektriske citybikes et rigtig godt valg. De ligner til forveksling almindelige herrecykler, men har et sporty design med motor og fremadrettet køreposition, der giver dig ekstra trædekraft. Her får du et pedalboost på op til 25 km/t, der får dig nemt igennem trafikken hver dag.

Elektriske mountainbikes

Vil du ud i den frie natur og prøve kræfter med stejle skråninger, skal du vælge en e-mountainbike. De hurtige el MTBs er som skabt til dig, der elsker at køre i skov og bakkede landskaber, men som ønsker et ekstra løft på vejen på op til 25 km/t. En elektrisk mountainbike er særligt modstandsdygtig for pres fra nedstigninger og fås i mange varianter - både til konkurrencer og fritidsbrug.

Elektriske hybridcykler

Skal der være plads til både den daglige pendling og fritidsturene, er det en elektrisk hybrid, du skal se efter. Hybriden er en god blanding af den solide MTB og den hurtige pendlercykel - og det gør den eminent til både terræn og asfalt. Dens bredere dæk og affjedrende forgaffel gør den pålidelig i alt slags vejr - og giver et motorløft op til 25 km/t.

Speed pedelecs

Skal du pendle særligt lange strækninger hver dag? Så er svaret en speed pedelec - verdens hurtigste elcykel. Her får du i den grad fartstøtte, faktisk helt op til 45 km/t! Det er et stærkt alternativ til bilen, som efterlader minimale grønne aftryk - og som koster en brøkdel af bilens pris. Du må endda gerne bruge cykelstierne, så længe du husker den lovpligtige hjelm - og altid at køre efter forholdene og dine medtrafikanter.

Cykelrytter position & motorplacering

Har du overvejet hvordan du gerne vil køre? Det er nemt at forelske sig i elcykler med foroverbøjede stel, der har det helt rigtige konkurrencepræg. Men hvis din elcykel primært skal bruges til pendling, kan det give uforholdsmæssigt mange rygsmerter at køre foroverbøjet til hverdag. Jo mere opretsiddende position din elcykel har, jo bedre komfort får du under kørsel. Motorplacering er også vigtigt i forhold til din kørestil. Vælger du en frontmotor, vil du opleve næsten at blive trukket fremad. Det er rigtig godt til dig, der ønsker særligt meget støtte.Har du en elcykel med centermotor, får du en meget balanceret cykel med lavt tyngdepunkt. Det kræver en del pedalkraft fra dig, men til gengæld kan du virkelig komme langt afsted på pendling eller gode cykelture. En baghjulsmotor sidder oftest på de sporty MTBs, hvor der skal fart på over bakkerne og en god støtte i ryggen. Mange føler de kører med konstant medvind, når de har denne slags motor - til gengæld er alle gear udvendige og kræver lidt ekstra vedligeholdelse.

Test din favorit

Nu er du klar til at finde din nye elcykel! Er du stadig i tvivl om hvilken du skal vælge? Prøv vores test og se hvilken elcykel, der passer til dig. Du kan også komme forbi en af vores Hellorider butikker og prøvekøre dine favorit elcykler på vores testbane. Så får du både prøvet køreposition, hastighed, pedalindsats og motorplacering af i sømmene - og kan lettere vælge den helt rigtige. Vi er altid klar til at rådgive dig om din elcykel - både hvis du er ude efter at købe en, eller hvis du kun er ude og snuse. Ring eller skriv til os på telefon, e-mail eller chat - så vil vores cykeleksperter gøre alt for at du bliver godt kørende.

Hos Hellorider finder du elcykler til herre med både forhjulsmotor, centermotor og baghjulsmotor. Valget er op til dig.

Der findes i dag et stort udvalg af en lang række forskellige cykeltyper til herrer. Ny teknologi samt design har givet et kæmpe løft i udbuddet og adspredelsen af forskellige herrecykler.

Du vil altid finde en bred vifte af elcykler til herre fra en lang række kvalitetsmærker hos Hellorider. Om du søger en billig elektrisk herrecykel til fritidsaktiviteterne eller til almindelig hverdagsbrug, så kan du altid være sikker på at finde en cykel, der passer lige præcis til dine behov. Før du køber din nye el herrecykel, er det værd at overveje, hvilke elementer som er vigtige for dig, såsom motorplaceringen og batterikvaliteten, således at den cykel du køber passer til netop dine behov. En billig elcykel herre er perfekt til daglig transport i bymiljøer og kan desuden bestilles med et væld af tilbehør såsom lad eller bagagebærer, lygter, barnesæder, cykelcomputere og meget mere.

Producten vergelijken